Prethodni članak
Sljedeći članak

Dinamo objavio cijene ulaznica za utakmicu protiv Atalante

  • Foto: GNK Dinamo

    Foto: GNK Dinamo


Dinamo u prvom kolu Lige prvaka 18. rujna u 21 sat igra protiv Atalante, a tim je povodm klub na službenim stranicama objavio cijene ulaznica te najavio da će se one prodavati od 12. do 17. rujna, s iznimkom za vlasnike BLUE godišnjih ulaznica, koji mogu kupiti svoj vrijedni papirić dan prije svih, pišet portal Vijesti.hr.

Pretprodaja ulaznica počinje u četvrtak, 12. rujna u 11:00 sati", navode u klubu.

Ulaznica za tribini sjever dolje i gore koštati će 120 kuna, istok i zapad gore 200 kuna, a zapad dolje 300 kuna. Ulaznice za južnu tribinu pripadaju navijačima Atalante pa se mogu kupiti isključivo preko tog talijanskog kluba.

- Vlasnici BLUE godišnje ulaznice za sezonu 2019./20. imaju pravo prvokupa svojih mjesta na tribini u terminu 11.9. od 11 do 19 sati na Ticket pointu. Nakon toga njihova mjesta bit će u redovnoj prodaji. Godišnje GOLD ulaznice vrijede za utakmicu -  naglašavaju u Dinamu, prenosi Vijesti.hr.

Na dan utakmice će cijene ulaznica biti skuplje, pa će tako one za sjever dolje i gore biti 150 kuna, za istok i zapad gore 250, a za zapad dolje 400 kuna.

- Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima -  bitna je informacija koju prenosi Dinamo, piše portal Vijesti.hr

Još članaka iz "Sport"

Facebook