Prethodni članak
Sljedeći članak

Dimnjačarstvo Sopot pobjednik malonogometnog turnira 'Boris Mutić'

Održan 9. memorijalni malonogometni turnir „Boris Mutić“


Deveti Memorijalni malonogometni turnir "Boris Mutić" Kumrovec, pod pokroviteljstvom župana KZŽ, Željka Kolara održan je protekle subotu u Kumrovcu na igralištu OŠ Josipa Broza.

Turnir je započeo revijalnom utakmicom Županove ekipe i ekipe novinara HRT-a, koja je pobijedila goste iz Zagreba rezultatom 4:0. Sudionike turnira na otvorenju su pozdravile zamjenica načelnika Općine Kumrovec Danijela Lončar, Bojana Krajcar ispred Sportskog društva Kumrovec te župan Kolar koji se prisjetio „enciklopedije sporta“ Borisa Mutića te najavio pravu veliku sportsku feštu povodom sljedećeg jubilarnog desetog memorijalnog turnira.

Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa, a prvo mjesto i nagrada od 4.000 kn pripala je ekipi Dimnjačarstva Sopot. Drugo mjesto i 2.500 kn osvojila je ekipa Caffe bar Dugi Duc, dok je treće mjesto i 1.500 kn pripalo ekipi Caffe bar Barca. Za najboljeg igrača turnira izabran je Borna Vidiček, najbolji strijelac bio je Goran Dlesk, dok je najboljim vratarom proglašen Tomislav Hercigonja.

foto: ekipa Caffe Bar Dugi Duc

– Boris Mutić bio je naš dugogodišnji novinar i komentator HTV-a na kojega smo izuzetno ponosni. Sljedeći, deseti turnir ćemo obilježiti puno jače nego dosad. Vjerujem da bi mogao prerasti u regionalni turnir i da bi tu priču trebalo još više proširiti – rekao je Robert Šplajt, načelnik Općine Kumrovec.
Sportsko Društvo Kumrovec zahvaljuje obitelji Mutić, županu Željku Kolaru i KZŽ, načelniku Robertu Šplajtu i Općini Kumrovec, HRT-u, TZ "Po plavem trnaci" i direktoru Milanu Kladničkom, svim donatorima, svim ekipama, svim članovima Sportskog društva i svima ostalima koji su svojom pomoći omogućili održavanje turnira u čast legende hrvatskog sportskog novinarstva Borisa Mutića.

Još članaka iz "Sport"

Facebook