Prethodni članak
Sljedeći članak

Bomba na Maksimiru! Rusi žele ući u Dinamo?

  • Foto: GNK Dinamo

    Foto: GNK Dinamo


Lukoil Croatia, tvrtka kćer jedne od vodećih naftnih kompanija u svijetu želi postati sponzor Dinama! Vijest je to koja je potvrđena Germanijaku iz više izvora, a prema informacijama kojima raspolažu - naftna kompanija je predala svoju ponudu a u Maksimiru još uvijek nisu odlučili hoće li je prihvatiti ili se zahvaliti na interesu.

“Financijski je jako zanimljiva, ali postoje i neke druge okolnosti. Trenutno se ponuda važe. Ima pluseva, ima i minusa”, rekao nam je izvor blizak Maksimiru koji nam je i otkrio kako su sastanci predstavnika Dinama i Lukoila obavljeni u prostorijama kluba i da bi ponuda Lukoila financijski mogla biti identična onoj koju je dobio Hajduk.

Naime, klub iz Splita je početkom kolovoza objavio ulazak tvrtke Lukoil Croatia u sponzorstvo. Tom je prilikom Arash Repač, izvršni direktor tvrtke izjavio kako su u Lukoilu iznimno počašćeni jer je “Hajduk najveći sportski brand u Hrvatskoj”.

Lukoil u Hrvatskoj ima maloprodajnu mrežu od pedesetak benzinskih postaja. Ima nekoliko stotina zaposlenih i hrvatska podružnica pripada matičnoj kompaniji Litasco SA koja ima sjedište u Švicarskoj.

U slučaju da Dinamo pristane na sponzorstvo, još uvijek nije poznato hoće li Lukoil ući kao jedan od generalnih sponzora kluba iz Maksimira ili će se suradnja manifestirati kroz suradnju putem, primjerice, kartica lojalnosti kako Lukoil surađuje s Hajdukom, piše Germanijak.

Još članaka iz "Sport"

Facebook