Prethodni članak
Sljedeći članak

Niželigaški pogodak sezone? Nije Messi nego ... Pogledajte senzacionalan gol


Tek je šesti tjedan Sofascoreovog natjecanja za najbolje amaterske i niželigaške pogotke, a možda smo već vidjeli najljepši pogodak cijele sezone. Jer ono što je Renato Sakač napravio prošli tjedan, bit će teško nadmašiti - instagram.com/sofascore_hrvatska

Ovaj pogodak 27-godišnjeg Sakača, nogometaša Poleta iz Tuhovca, već je obišao hrvatske, ali i regionalne portale s epitetom jednog od najljepših ikada i sasvim je očekivano da je slavio i u ovotjednom natjecanju Sofascorea. U rijetko viđenom solo prodoru kakvog se ne bi posramio ni Messi na vrhuncu karijere, Sakač je u samo nekoliko metara i minijatura izbacio čak petoricu igrača, neke i dva puta, svladao vratara i zabio pogodak karijere. S tribina se čulo 'Bravo, majstore', iako je Polet igrao u gostima kod Budućnosti iz Vidovca, čak su i domaći navijači morali zapljeskati majstoriji kakva se rijetko viđa.

Polet je na kraju slavio 4:1 i trenutačno je treća momčad Elitne ŽNL Varaždin, petog ranga hrvatskog nogometa, a Sakač je najbolji strijelac lige, u 14 kola zabio je 14 golova. 

Sakač ulazi u završno glasanje za glavnu nagradu, a sve druge niželigaše i amatere, koji misle da mogu atraktivnije, pozivamo da uzmu kamere u ruke, prijave nam svoje golove i osvoje bogatu nagradu za sebe i svoj klub!

Sofascore je hrvatska aplikacija za praćenje sportskih rezultata i statistika koju koristi čak 25 milijuna korisnika diljem svijeta, a kroz Sofascore Editor omogućuje članovima liga i fanovima unošenje rezultata svih niželigaških i amaterskih liga u svoj globalan proizvod.  

U natjecanju za najbolji niželigaški gol tjedna mogu sudjelovati svi ljubitelji niželigaškog nogometa na način da pošalju snimku najboljeg pogotka s niželigaških travnjaka, ime i prezime strijelca, datum održavanja utakmice i nazive klubova na Sofascore Hrvatska Facebook profil. Pratitelji će glasati za najbolje pogotke na Instagram stranici Sofascore Hrvatska, a pogodak koji prikupi najviše glasova osvaja tjednu nagradu, Sofascoreov poklon paket i ulazak u finalno glasanje za najbolji niželigaški gol sezone i nagradno sponzorstvo Sofascorea u iznosu od 2.000 €. 

Podržite i vi svoj klub i prijavite ih na Sofascore natjecanje za najbolji niželigaški gol tjedna!

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook