Prethodni članak
Sljedeći članak

VIKEND ZA PAMĆENJE! GDJE? V STUBAKIMA!

Upravo kreće darivanje, poklanjamo vam 2x2 ulaznice za bazene

V Stubakima, na jednoj od najljepših zagorskih plaža, nastavlja se 13.-a sezona Zagorske rivijere. Očekuje vas izvrstan odabir glazbenih delicija, pune ruke vrijednih poklona za mlade i one mrvicu starije i cjelodnevni zabavni program tik uz bazene, ukratko, očekuje vas vikend za pamćenje.

 

Organizator manifestacije ZAGORSKA RIVIJERA 2020. je regionalni tjednik Zagorski list, a sve događaje u Hotelu Matija Gubec (22., 27. i 28.6.) i u Termama Tuhelj (sve nedjelje u srpnju) prate naši pokrovitelji: Roses Designer Outlet, Carlsberg, Offertissima, Mana moda, Mini mljekara Veronika, Narodne novine, TZ Krapinsko-zagorske županije i Muzeji Hrvatskog zagorja. A svaki zanimljiv i važan trenutak tijekom cjelodnevnih događanja na Zagorskoj rivijeri, fotografski ćemo zabilježiti i objaviti u ZAGORSKOM LISTU.

Pratite naše najave događanja i na našoj službenoj FB stranici, jer… Upravo kreće još jedno darivanje domaćina i organizatora ZAGORSKE RIVIJERE 2020.

Sretno svima koji će sudjelovati u nagradnoj igri!

Vidimo se u subotu i nedjelju u HOTELU MATIJA GUBEC, u Stubičkim Toplicama, na samom izvoru termalne i ljekovite vode!  (U slučaju lošeg vremena Zagorska rivijera se odgađa).

 

 

#zagorskarivijera

#hotelmatijagubec

#stubaki

 

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook