Prethodni članak
Sljedeći članak

SŠ NOVI MAROF – MOJ IZBOR : Svakom upisanom učeniku udžbenici i prijenosno računalo!

Upiši Srednju školu Novi Marof

➡️ OPĆA GIMNAZIJA, EKONOMIST, PRODAVAČ
Svakom upisanom učeniku udžbenici i laptop! ☑️
Osigurani uvjeti za redovnu i online nastavu! ☑️
ℹ️ [email protected], 0954200324
ℹ️ [email protected], 0912827155
✅ nastava u jutarnjoj smjeni
✅ besplatni udžbenici i prijenosna računala
✅ primjena suvremenih tehnologija
✅ besplatne pripreme za državnu maturu
✅ odlični rezultati učenika na natjecanjima
✅ organizirana prehrana i prijevoz učenika

Srednja škola Novi Marof aktivnim angažmanom na različitim projektima, ulaganjem u opremljenost i osuvremenjivanjem nastavnih metoda priprema učenike za daljnji životni put, bilo da je riječ o upisu na fakultet ili ulasku u svijet rada.

Zahvaljujući Gradu Novom Marofu – udžbenici i prijenosna računala!

 

U školi se nastava odvija samo u jutarnjoj smjeni u suvremeno opremljenim učionicama i s primjenom novih tehnologija. S učenicima rade stručni i ambiciozni nastavnici. Svaki učenik prilikom upisa dobiva besplatne udžbenike i prijenosno računalo za olakšanu komunikaciju te mogućnost rada i učenja iz vlastitog doma. Time svima pružamo jednaku šansu i potrebne uvjete za učenje. Isto tako učenici imaju mogućnost organizirane prehrane i prijevoza, a organiziramo i besplatne pripreme za državnu maturu. Posvećujemo se svakom učeniku, nudimo mogućnost uključivanja u razne izvannastavne aktivnosti te u zanimljive fakultativne predmete. Također, u sklopu naše Škole djeluje i Centar izvrsnosti za komunikaciju koji je dobio certifikat „Europske točke darovitosti“.

#sšnm

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program