Prethodni članak
Sljedeći članak

VEŠERAJ VENDI: Muku mučite s pranjem i sušenjem osjetljivog tekstila i rublja? Prepustite brigu profesionalcima

Vešeraj Vendi je jedna od vodećih praonica u Hrvatskom zagorju. Rado će preuzeti brigu o vašim tekstilnim predmetima i oprati ih u najsuvremenijim strojevima koji koriste modernu tehnologiju i nježan pristup prema tekstilu

 

Tražite li mjesto koje će riješiti sve vaše probleme s pranjem i sušenjem velikih komada koji ne stanu u vašu perilicu ili želite jednostavno prepustiti svakodnevno pranje profesionalcima i sebi uštedjeti vrijeme onda svakako navratite do Vešeraja Vendi u Krapinskim ili Stubičkim Toplicama. Vešeraj Vendi je jedna od vodećih praonica u Hrvatskom zagorju.

Moderna tehnologija i ljubazno osoblje

Iskusno i ljubazno osoblje rado će preuzeti brigu o vašim tekstilnim predmetima i oprati ih u najsuvremenijim strojevima koji umjesto jakih kemikalija koriste modernu tehnologiju i nježan pristup prema tekstilu. Specijalizirani su ne samo za pranje osobnog rublja, pokrivača svih vrsta, navlaka već i za komercijalni tekstil kojeg peru u zasebnim strojevima.

Preuzimanje i dostavljanje na kućnom pragu

Praonice su otvorene u jeku COVID krize te su svoje poslovanje odmah prilagodile potrebama tržišta. Svi se predmeti stoga ne peru samo s najboljim sredstvima za pranje već i s dodatkom dezinficijensa za tekstil. Veće količine rublja rado će preuzeti i direktno kod svojih klijenata na kućnom pragu te ih ponovno nakon pranja i dostaviti.

 

Povoljne cijene kroz prosinac i siječanj

S obzirom na trenutno gospodarsko stanje te kako bi bili što bolje dostupni svojim klijentima Vešeraj Vendi nudi izrazito povoljne cijene svojih usluga, a kroz prosinac i siječanj imaju još i dodatan popust od 30% na svaki drugi proizvod koji donesete (deke, pokrivači, navlake za madrace i sl…).

Kvalitetan i originalan poklon

U svojoj ponudi imaju i brz i direktan ispis na kvalitetne majice. Ukoliko još ne znate što pokloniti dragima pod bor ili za rođendan pošaljite im ili donesite vašu ideju za tisak i oni će vam izraditi kvalitetan i originalan poklon. Vrhunsku uslugu prepoznali su i klijenti te se zbog povećanje potražnje uskoro planira i otvorenje još jedne praonice u Zlataru.
Više detalja o njihovim uslugama možete pronaći OVDJE.

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook