Prethodni članak
Sljedeći članak

Kupci Westgatea… još uvijek možete osvojiti SEAT IBIZU

Westgate Shopping City nagrađuje svoje vjerne kupce, pa je tako u ponedjeljak 7. prosinca krenula velika božićna nagradna igra.

A kako do automobila i drugih vrijednih nagrada? Što više shoppingiraš veće su i šanse da osvojiš novog limenog ljubimca. Sve što trebaš je potrošiti 200 kuna ili više, popuniti nagradni kupon i sačuvati račun, a Westgate Shopping City ti možda pokloni neku od brojnih vrijednih nagrada:

  • Automobil Seat Ibiza Style
  • Möbel Land make-over doma u vrijednosti 20.000 kuna

Möbel Land trgovina pravo je kraljevstvo premium namještaja i neodoljivih detalja za dom. Trgovina nudi velik izbor brendova, a uz neodoljiv dizajn i kvalitetu opremanje doma postaje pravi užitak.

  • 15.000 kuna poklon bon trgovine Interijeri Zadro

Interijeri Zadro nude vrhunske proizvode za opremanje doma, poslovnih interijera ali i izradu namještaja po mjeri. Bilo da tražite spavaću sobu ili kuhinju, visoka kvaliteta i velik izbor materijala zadovoljit će ukuse najzahtjevnijih kupaca.

  • 1.000 kuna poklon bon trgovine Varteks

Varteks je vodeća hrvatska modna i tekstilna kompanija u segmentu proizvodnje i prodaje odjeće. Kroz 100 godina postojanja i rada Varteks je stvarao modu i postao sinonim za klasičnu eleganciju.

  • 3 X 1.000 kuna poklon bon trgovine Dogtas exclusive

Dogtas exclusive nudi spoj dizajna i kvalitete po optimalnim cijenama.
Svjetski brand Dogtas exclusive najpoznatiji je turski brend namještaja za sobu i blagovaonicu, a nudi namještaj izrađen od najkvalitetnijih materijala, zanimljivog dizajna i tekstura koji će očarati svakog posjetitelja doma ili ureda.

A tu su i brojne utješne nagrade koje su osigurali Idexe, Je*s, kik, Lodoli i Skiny.

Ako još niste kupili poklon za svoje najbliže, trk u Westgate na BOŽIĆNI LAST MINUTE SHOPPING, i ne zaboravite popuniti svoj kupon za nagradnu igru!

Nagradna igra traje sve do 4. siječnja, a više informacija možeš pronaći OVDJE.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook