Prethodni članak
Sljedeći članak

Najbolje ideje za božićni ugođaj u domu

Nemate ideja kako dekorirati svoj dom? Bez brige, inspiraciju pronađite na Home Shopping Weekendu u Westgateu

Božić je pred vratima, a s blagdanima dolaze lampice, kolači, okićena jelka i puno obiteljskih druženja ali i strka oko kupnje svih detalja kako bi čarolija bila potpuna. Razveseliti naše bližnje i vidjeti da im je baš naš poklon izmamio osmijeh na lice, pravi je užitak! Složit ćemo se, u tome i jest čarolija, nema Božića ako nismo proveli nekoliko dana kupujući ukrase i uređujući dom ali i birajući savršen poklon za naše najmilije.

Kako bi ugođaj bio potpun, uz poklone, vrlo bitni su i božićni detalji i dekoracije, koje donose posebnu toplinu u naš dom. Ako volite šarenilo, gomile kariranih ukrasa i izobilje svjetlucavih lampica, Božić je pravo vrijeme da to otvoreno i pokažete. Što se tiče uređenja doma za blagdane, možete dekorirati sve, od kamina do stola za večeru, a s posebno odabranim servisom za jelo ili čašama svaki obiteljski obrok odvest će vas u blagdansku bajku.

Nemate ideja kako dekorirati svoj dom, bez brige, obiteljski centar shoppinga i zabave, priredio je pravu gozbu za ljubitelje svega adventskog. Inspirirajte se božićnim ugođajem i prenesite neku od ideja u svoj dom. Djed Božićnjak, okićena drvca, saonice, Božićna šuma i puno, puno toga donosi toplinu doma u Westgate.

Bez obzira volite li se držati tradicionalne crvene i zelene palete boja ili se odlučite za inovativan izgled, detalji koje izaberete sigurno će pridonijeti blagdanskom duhu u domu. Odličan izbor božićnih jastučića, stolnjaka, tekstilnih detalja, posuđa, lampica, božićnih ukrasa, figurica ali i namještaja pronađite na Home Shopping Weekendu.

U nastavku pogledajte dio popusta koji nas čekaju ovaj vikend

MÖBEL LAND

na sve minimalno 15%
na ostalo čak i do 50% popusta

ALEDO NAMJEŠTAJ
30% na sve krevete za plaćanje gotovinom

ERA CONCEPT STORE
do 70% na odabrani dio namještaja

GALA TRADE
30% na jelke i borove
20% na led rasvjetu i dekoracije

J&I WORKSHOP DREAMS
do 35% na nove narudžbe

MEDI SPA
40% na sve Medi Pur madrace, jastuke i nadmadrace
30% na sav asortiman kreveta
20% na sve nove narudžbe kreveta

NAMJEŠTAJ INTERMOD
30% na kuhinje po mjeri MDF lak mat

PERCASA
do 50% na dio asortimana za plaćanje gotovinom

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook