Prethodni članak
Sljedeći članak

U MUZEJU SELJAČKIH BUNA: MUZEJ PRIJE ŠKOLE

Muzej seljačkih buna u tjednu prije škole tradicionalno organizira besplatne edukativno-zabavne radionice pod nazivom Muzej prije škole


Muzej seljačkih buna u tjednu prije škole tradicionalno organizira besplatne edukativno-zabavne radionice pod nazivom Muzej prije škole. Pozivamo djecu i sve koji su zainteresirani da se pridruže na radionicama koje će se održavati od utorka 31. kolovoza do subote 4. rujna u vremenu od 10 do 13 sati na otvorenom prostoru, a u slučaju kiše u atriju dvorca.


Raspored radionica po danima:
Utorak: Ukrasi školski pribor: iz muzeja u školu
Srijeda: U moćnom dvorcu: izrada dvorca
Četvrtak: Dame i vitezovi: šivaće igle i ubojite oštrice
Petak: Vitez Robi: robotika
Subota: Oživljeni Tahy: tajne Seljačke bune
Subota je dan za obitelji. Kao pravi putnici kroz vrijeme vratit ćemo se u vrijeme Velike seljačke bune. Pomoću hologramskih naočala oživjet ćemo moćnog Franju Tahyja i mač iz 16. st., a zatim u igri memori upoznati predmete iz stalnog postava.


Za pitanja i prijavu sudjelovanja u programu radionica moguće se javiti telefonski na broj 049/587-889, mailom na [email protected], u inbox naše facebook stranice ili inbox Instagram profila. Radionice će se održavati uz pridržavanje epidemioloških mjera. Broj polaznika je ograničen na 25.
Program radionica u subotu održava se u sklopu projekta Mreža “živih” dvoraca kao oblik održivog turizma za očuvanje i promicanje kulturnog nasljeđa/Living Castles koji se provodi u okviru programa suradnje Interreg Slovenija-Hrvatska 2014.-2020.


Pridružite nam se i na zabavan način naučite nove stvari.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook