Prethodni članak
Sljedeći članak

Trčimo zajedno: Westgate božićna utrka powered by AK Fit

Humanitarna utrka

Najljepša trkačka bajka, već 4. godinu za redom, u organizaciji Atletskog kluba Fit, okupit će sve ljubitelje trčanja, 18. prosinca u Westgate Shopping Cityju.

Dionice utrka namijenjene su za djecu i odrasle. Dječje utrke „Epiroc kids race“,,formirane su po dobnim kategorijama: 100, 200 i 400m. Dok odrasli mogu trčati: štafetnu utrku (2×2,5km), 2milje i glavnu utrku 5km.

Kao i sve do sada, utrke su limitirane, pa požurite s prijavom na www.utrka.com i osigurajte svoje mjesto na startu „4.Westgate božićne utrke“.

Humanitarna utrka

S obzirom da je ovo i doba darivanja, utrka je osim natjecateljskog i humanitarnog karaktera. Naime, dio startnina, kao i dosadašnjih godina, darovat će se obitelji iz okolice Zaprešića slabijeg imovinskog statusa.

Svi sudionici koji završe utrku, ulaskom u cilj dobit će unikatnu medalju. Za one najbrže tu su i medalje po dobnim kategorijama, a pet najbržih u kategorijama muškaraca i žena na utrci 5km čekaju poklon bonovi Westgate Shopping Cityja.

Bez obzira jeste li aktivni trkač ili potpuni početnik, odaberite dionicu i postanite dio božićne sportske čarolije u Westgate Shopping Cityju.

Vidimo se na Westgate božićnoj utrci!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook