Prethodni članak
Sljedeći članak

SOCIAL IMPACT BOOST KONFERENCIJA

Konferencija se organizira uz financijsku potporu Saveza Alpe Jadran, projekta ENTER, projekta Business Point Zagorje te projekta Poslovno-tehnološki inkubator Krapinsko-zagorske županije, a koji su financirani sredstvima iz fondova Europske unije

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. i Zagorska razvojna agencija, u partnerstvu sa Erste bankom, Uredom Svjetskog foruma poslovnih anđela u Hrvatskoj, ICED Bled Schoolof Management i Social Business Clubom Styria, organiziraju konferenciju pod nazivom „Social Impact Boost“ koja će se održati u utorak 01. rujna 2020. godine od 14:00 sati u Poslovno tehnološkom inkubatoru u Krapini.

Konferencija se organizira uz financijsku potporu Saveza Alpe Jadran, projekta ENTER, projekta Business Point Zagorje te projekta Poslovno-tehnološki inkubator Krapinsko-zagorske županije, a koji su financirani sredstvima iz fondova Europske unije.

Cilj konferencije je osvijestiti koncept društveno odgovornog poslovanja kod poduzetnika početnika – kako kreirati dodanu vrijednost za klijente, ali i poslovati u skladu s održivim razvojem zajednice. Kroz prijenos prakse od „iskusnih i starih“ te akademske zajednice na „mlade“ poduzetnike, uz primjere iz različitih međunarodnih poduzetničkih ekosustava, otvoreno se govori o metodama i skrivenim tajnama uspjeha, ali se pri tome demistificira i neuspjeh.

Gosti su predstavnici partnera koji će govoriti o aktualnim temama – Rüdiger Wetzl-Piewald iz Austrije o društvenom učinku svog biznisa i kako njima upravljati, Jose Antonio Morales iz IDEC Bled School of Management o najboljim praksama u industrijama/sektorima, gđa. Renata Brkić, Feelsgood Capital Partners o tome kako se mjeri i uspoređuje društveni učinak, te prof.dr.sc. Mislav Ante Omazić s Katedre za management Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji će voditi coffee chatove.

Konferencija je usmjerena na sve poduzetnike bez obzira razmišljaju li o pokretanju poslovanja, jesu li tek započeli ili su veterani u svom biznisu. Organizira se u hibridnom boutique formatu što znači da se očekuje do 50-tak sudionika emitiranje uživo putem Youtube kanala i društvenih mreža, uz virtualno prisustvo nekih od panelista. Ovime omogućujemo da se svi zainteresirani pridruže i sudjeluju ravnopravno, bez obzira gdje se nalaze.

U sklopu konferencije održat će se Coffee chat pod nazivom „Ugrađivanje društvenog učinka u biznis“ kojem će moderator biti prof.dr.sc. Mislav Ante Omazić s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te coffee chat „Kako se mjeri i uspoređuje društveni učinak“ koji se financiraju iz projekta Enter- Entrepreneurship for employment.

Nakon konferencije biti će se otvoreno druženje uz večeru u sklopu koje će se održati Fu** UpNight program na kojem će poslodavci bez zadrške ispričali svoju poslovnu priču ističući sve probleme i prepreke s kojima su se susreli na svom poduzetničkom putu.

Radni jezik konferencije biti će engleski.

Program konferencije je u nastavku.

Napomene:

Molimo da svoj dolazak prijavite unaprijed putem online obrasca dostupnog ovdje: https://poduzetnickicentar-kzz.hr/prijavi-se/

Molimo da se pridržavate preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i držite propisani razmak.

Izjave za medije održat će se prije početka konferencije u 13:45 sati.

Projekt ENTER se provodi u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III, a razdoblje provedbe projekta je od 14. 05. 2018. do 14. 11. 2020. godine.

U sklopu projekta provest će se aktivnosti u cilju jačanja kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje, unapređenja partnerskog pristupa, razvoja tehničkih kapaciteta tajništva kao operativnog tijela za praćenje Strategije razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije, te će se pružiti cjelovitu podršku nezaposlenima i poduzetnicima početnicima u pokretanju poslovanja i poduzetničkom učenju, kao i poticati deficitarna zanimanja kao jedan od alata poticanja zapošljavanja mladih na području Krapinsko- zagorske županije

 

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Zagorske razvojne agencije.

Zagorska razvojna agencija, Frana Galovića 1B, 49000 Krapina, 049/373161, www.zara.hr

Više informacija o EU fondovima na internetskoj stranici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

Večeras od 22:00 do 01:00 sati u tunelu Učka vozit će se uz posebnu regulaciju prometa, zbog radova. PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA A2 Zagreb-Macelj: -do 15.studenog zbog radova sanacije mosta CONEC na 19.+270 u smjeru Zagreba zatvor...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program