Prethodni članak
Sljedeći članak

Poduzeće OZO konfekcija d.o.o. iz Oroslavja uspješno provelo projekt sufinanciran sredstvima Europske unije

Poduzeće OZO konfekcija d.o.o. iz Oroslavja uspješno je provelo projekt povećanja proizvodnih kapaciteta ukupne vrijednosti 2.201.425,56 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Poduzeće OZO konfekcija d.o.o. iz Oroslavja uspješno je provelo projekt povećanja proizvodnih kapaciteta ukupne vrijednosti 2.201.425,56 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Poduzeću OZO konfekcija d.o.o. iz Oroslavja tokom ožujka 2020. godine odobrena su bespovratna sredstva za projekt “Povećanje proizvodnih kapaciteta poduzeća OROSLAVJE - ZAŠTITNA OPREMA” u sklopu poziva “Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“. U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 2.201.425,56 HRK odobreno je ukupno 615.072,40 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba projekta započela je u kolovozu 2020. godine, a završava u kolovozu 2021. godine. Projektom je obuhvaćena nabava novih strojeva za proizvodnju modne konfekcije i gimnastičarske obuće, opreme za peglaonu, novih strojeva za fiksiranje boje i digitalni print, usavršavanje djelatnika, savjetodavne usluge te usluge promidžbe i vidljivosti.

Nabava novih strojeva za proizvodnju utjecala je na povećanje proizvodnih kapaciteta poduzeća te na ubrzanje procesa proizvodnje čime je poduzeće postalo konkurentnije i profitabilnije, a zaposlenici mogu djelotvornije i učinkovitije obavljati svoje radne zadatke.

Isto tako realizacija projekta utjecala je na povećanje obujma poslovanja i tehnološke opremljenosti, te posljedično na rast prihoda od prodaje, prihoda od izvoza te zaposlenosti.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden zahvaljujući dobroj suradnji vlasnika koji najbolje poznaju postojeće stanje i buduće potrebe poduzeća te Fine'se Consultings d.o.o. kao vanjskih suradnika odnosno consulting tima širokog spektra znanja i relevantnog iskustva.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća OZO konfekcija d.o.o.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

PREKINUT PROMET, PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA ZBOG RADOVA (21./22. listopada): -od 22:00 do 05:00 ujutro na autocesti A6 Rijeka-Zagreb prekida se promet zbog između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko u smjeru Zagreba (obilazak je državnom cestom kroz...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program