Prethodni članak
Sljedeći članak

Poduzeće LEGRADMETAL GREDIČAK d.o.o. uspješno provelo projekt uvođenja informacijsko-komunikacijske tehnologije

Poduzeće LEGRADMETAL GREDIČAK d.o.o. iz Mokrica uspješno je provelo projekt uvođenja informacijsko - komunikacijske tehnologije ukupne vrijednosti 1.312.427,50 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Poduzeću LEGRADMETAL GREDIČAK d.o.o. iz Mokrica tokom rujna 2019. godine odobrena su bespovratna sredstva za projekt „Povećanje konkurentnosti LEGRADMETAL GREDIČAK implementacijom novih IKT rješenja“ u sklopu poziva „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“. U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 1.312.427,50 HRK odobreno je ukupno 666.414,08 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba projekta započela je u listopadu 2019. godine, a završava u srpnju 2021. godine implementacijom informacijsko-komunikacijskih rješenja u poslovni proces. Projektom je obuhvaćena implementacija softvera za praćenje poslovanja i programiranje strojeva te nabavka računalne i komunikacijske opreme. Nabavka navedenih informacijsko-komunikacijskih rješenja utjecala je na optimiziranje 8 poslovnih procesa čime su se smanjili troškovi poslovanja, povećala učinkovitost, produktivnost i efikasnost zaposlenika te u konačnici povećala konkurentnost poduzeća. Isto tako realizacija projekta utjecala je na povećanje obujma poslovanja, te posljedično na rast prihoda od prodaje, zaposlenosti te dobiti poduzeća.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden zahvaljujući dobroj suradnji vlasnika koji najbolje poznaju postojeće stanje i buduće potrebe poduzeća te vanjskih suradnika odnosno consulting tima širokog spektra znanja i relevantnog iskustva.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća LEGRADMETAL GREDIČAK d.o.o.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook