Prethodni članak
Sljedeći članak

Organizatori Dana komunikacija naručili lijepo vrijeme, a evo što ih je dočekalo

Vodstvo festivala organizacijske je pripreme za Dane komunikacija shvatilo neočekivano opušteno, čak i unatoč kišnim uvjetima na plaži – dojavljeno je našoj redakciji.

U Rovinj je stigao Organizacijski odbor Dana komunikacija kako bi testirao i odobrio završne pripreme za dugo iščekivani nacionalni festival kreativnosti, koji, nakon trogodišnje stanke, počinje 31. ožujka.

No lokalni su prolaznici potvrdili da se vodstvo festivala, koje čine Dunja Ivana Ballon, Anđela Buljan Šiber, Damir Ciglar i Nikola Žinić, uz Davora Bruketu, koji će se ostalima pridružiti naknadno, okupilo na plaži – na kojoj je prije kišne prognoze bio planiran streaming iz glavne dvorane – u netipično opuštenim aktivnostima. Naša je redakcija pribavila i dokazni materijal, fotografije za koje je zaslužna Lorna Kijurko, koji vam ovim putem prenosimo. Tko u međuvremenu vodi brigu o festivalu, nije poznato.


Izvrsne organizacijske vještine ne mogu utjecati i na vremenske uvjete, ali organizatori ovoga neobičnog festivala smatraju da je najvažnije kvalitetno iskoristiti svaku situaciju, makar to bilo i uživanje na plaži uz kišu, potvrdio je izvor blizak organizacijskom timu festivala.

No kiša je zapravo izvrstan saveznik komunikacijske industrije jer će pripomoći u onome što malo kome uspijeva: okupljanju inspirativne DK zajednice pod istim krovom. Već svi znaju da Dani komunikacija vole i mrze komunikacijsku industriju, a vole i izvrsnu atmosferu, koju će, uz 190 kvadratnih metara LED ekrana u glavnoj dvorani te brojne sadržaje, upotpuniti i prošireni festivalski prostor, koji uključuje i nove lokacije streaminga iz glavne dvorane: u Šumici pod zelenim krošnjama na -2 etaži hotela, u lobbyju ispred glavne dvorane te u klubu, uz kavu i dobro društvo. Streaming na plaži, čini se, čekat će bolje vrijeme.

Ne mrzimo mi klasični konferencijski štih, samo nam je strahovito dosadan, moglo se čuti kako na plaži govori Dunja Ivana Ballon, izvršna direktorica HURA-e i Dana komunikacija.

Da ništa nije klasično na festivalu potvrđuju i predavači s kojima će se sudionici družiti ove godine: James Victore, profesionalni hell-raiser, autor svjetskoga bestsellera Feck Perfuction, umjetnik koji je izlagao u MoMA-i i Louvreu te dizajner koji diže prašinu na svakoj pozornici na kojoj nastupi; Maria von Scheel-Plessen, direktorica Fashion house Gucci za komunikacije i medije za 37 zemalja Europe, Bliskog Istoka i Azije; Chris Do, Emmyjem nagrađivani dizajner kojega prate milijuni na društvenim mrežama i brojni drugi.

Informacije o sudjelovanju potražite na www.danikomunikacija.com.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook