Prethodni članak
Sljedeći članak

Optana 22 poslovnice otvorile su vrata svojim kupcima

Očekuju vas proljetni popusti do 70% i besplatna kontrola vida

U punom radnom vremenu kao i prije pojave COVID-19, Optana 22  poslovnice  otvorile  su vrata svojim vjernim kupcima i onima koji će to tek postati. Na svim našim prodajnim mjestima očekuju vas proljetni popusti do 70% i najveći izbor sunčanih naočala u regiji poznatih brendova kao što su: Furla, Carolina Herrera, Guess, Police, Dior, Fendi…

Dodatna pogodnost: besplatna kontrola vida u našoj Poliklinici Ana u Zaboku.

Kao i do sada, pronaći ćete nas na dobro poznatim lokacijama i kontakt brojevima.

Optika Zabok i Poliklinika Ana - 049/221 881

Optika Krapinske Toplice - 049/268 012

Optika Hum na Sutli 049/430 067

Optika Zlatar 049/467 500

Optika Ivanec 042/771 820

ili  www.optana22.hr ili facebook i instagram profil optana22

 

Uz dugogodišnju tradiciju te prisutnost kako na domaćem tako i na ino tržištu, spremno prihvaćamo  izazove i zahtjeve vremena u kojem živimo.  Tako smo i tokom izolacije zbog sigurnosti naših djelatnika, prilagodili radno vrijeme te povećali ponudu u našem web shopu kako bismo i dalje ostali na usluzi klijentima. Omogućili smo dostavu gotovih naočala kurirskom dostavom ili dostavu na kućni prag od strane naših stručnih djelatnika, koje ujedno možete zatražiti i savjet.

Želimo naglasiti da sve dostave radimo u skladu sa svim preporukama i naputcima HZJZ.

LEĆE OD PLAVE SVJETLOSTI, NE PROPUŠTAJU ŠTETNE PLAVE ZRAKE

Obzirom da još uvijek većina naših kupaca radi od kuće te više od osam sati dnevno provodi za računalom (ujedno i djeca prate školu putem monitora), također nudimo dodatni popust na leće od plave svjetlosti. To su leće čiji transparentan anti-refeleksni sloj ne propušta štetne plave zrake te dokazano pruža zaštitu od plave svjetlosti nastale emitiranjem računala, ravnih led ekrana i led rasvjete.

 

BREND WOMEN MEN UZ GARANCIJU OD GODINU DANA

Svakako bismo još željeli istaknuti posebnu ponudu našeg već poznatog brenda WOMEN MEN, koji je izrađen od kvalitetnih materijala, ima pristupačnu cijenu, nosiv je u svim prilikama i ima garanciju od godinu dana.

POTRAŽITE PONUDU U NAŠEM WEB SHOPU ILI U NAŠIM POSLOVNICAMA

Obratite nam se s povjerenjem, a Optana 22 d.o.o. će sa svojim dugogodišnjim iskustvom i poslovanjem te provjerenim proizvođačima leća odgovoriti ponudom prihvatljivom svima.

www.optana22.hr ili facebook i instagram profil optana22

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook