Prethodni članak
Sljedeći članak

Otkrivamo koji će se film gledati u Punkt drive in kinu

Čitatelji portala zagorje.com glasali koji film bi voljeli gledati u drive in kinu

Pivnica Punkt Beer House dobila je zeleno svjetlo Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za održavanje drive in događanja na parkiralištu restorana.

Zagorski list medijski je partner drive in Kina u Punktu koji počinje 16. svibnja. Kino projekcija se organizira u suradnji s tvrtkom Via solis koja se profesionalno bavi drive in kinima u Hrvatskoj. Svi posjetitelji u svojim automobilima moći će uživati u vrhunskim filmskim naslovima uz ukusnu hranu i pića restorana Punkt Beer House. Zvuk filma reproducirati putem radio valova na radio prijamnike u automobilima i time se može organizirati događaj bez socijalne distance velikog broja posjetitelja. Ovo je odlična vijest u ovo doba ne druženja.

Posjetititelji će gledati film koji će dobiti najviše glasova na anketi i to na velikom platnu 9,20x5,20, tu je visokokalitetna projekcija filma, nalazit će se dva zvučnika kod platna, a prijenos zvuka na radio prijemnike u vozila. Tu je posebna ponuda menija restorana Punkt Beer Housea. Rezervacije nema, parkiralište se otvara u 19:45, a početak filma je u 21 sat. - Broj osoba u vozilu nije ograničen, ali  trebaju biti osobe s kojima su ionako u bliskom kontaktu, a ne da zbog kino projekcije ostvaruju nove kontakte. Osobama s bilo kakvim simptomima respiratorne bolesti preporuča se da ne dolaze. Sve detalje o cijenama i detaljima usluge organizatori objavljuju uskoro – poručili su iz Punkta.

Čitatelji portala zagorje.com glasali su koji bi film gledali u drive in kinu. Dva filma su bila na izboru, Green Book i Loving Pablo. Pobjednik je Loving Pablo.

Loving Pablo (2018.) gangsterska je biografska drama redatelja Fernanda Leóna de Aranoae na engleskom jeziku, nastala prema memoarima Virginie Vallejo. Donosi istinitu pripovijest prepunu akcije i napetosti, tematizirajući uspon i pad kolumbijskog narko lorda, osnivača kartela Madellin - zloglasnog Pabla Escobara Gaviria. U španjolsko-bugarskoj produkciji, film slijedi standardne narativne sekvence filmova koji vjerodostojno portretiraju Escobara kao političara, čovjeka naroda, razbojnika, zatvorenika, bjegunca i na koncu čovjeka u bjegu pred vlastitim smaknućem. Donosi nam autentično prepričan djelić tamne strane svjetske povijesti s fokusom na njegov buran odnos i ljubavništvo s ambicioznom novinarkom Virginiom Vallej, recenzira Moj film.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook