Prethodni članak
Sljedeći članak

Najveći festival piva u Hrvatskom zagorju - Punkt Beer Fest

Uskoro će se održati najveći festival piva u Hrvatskom zagorju pod nazivom 'Punkt Beer Fest', koji će biti organiziran u pivnici Punkt Beer House po deveti put zaredom. Punkt Beer Fest je postao ultimativna destinacija za ljubitelje točenih piva, a ove godine obećava nezaboravno iskustvo za sve pivske entuzijaste.

Festival će se održati u petak, 31. svibnja, na terasi pivnice Punkt. Posjetitelje očekuje bogata ponuda craft i lager piva, gurmanska hrana, živa glazba i razne zanimljive aktivnosti. Organizatori obećavaju vrhunsku zabavu uz poznati Footloose band i DJ Lorenza, a ulaz je, kao i svake godine, besplatan.

Posebna zanimljivost ovogodišnjeg festivala je natjecanje u ispijanju piva, gdje natjecatelji imaju priliku osvojiti bačvu od 25 litara piva. Ovo natjecanje privlači veliki broj sudionika i gledatelja, stvarajući dodatnu dinamiku i uzbuđenje na festivalu.

Punkt Beer Fest je godišnji događaj koji slavi umjetnost i kulturu ljubitelja piva. Osnovan 2015. godine, festival ima za cilj okupiti ljubitelje piva, pivare i zajednicu za vikend pun degustacija, učenja i uživanja. Svake godine festival raste u veličini i popularnosti, čineći ga neizostavnim događajem za sve zainteresirane za svijet craft piva.

Ulaz je slobodan, ali preporučamo rezervaciju stola putem inboxa ili na telefon 099 39 66 770 kako biste osigurali svoje mjesto i nesmetano uživali u svim sadržajima koje festival nudi.

Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog događaja. Pridružite se  ljubiteljima piva na Punkt Beer Festu i doživite nezaboravan dan ispunjen vrhunskim pivom, izvrsnom hranom i sjajnom zabavom. Živjeli!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook