Prethodni članak
Sljedeći članak

Mislite na svoje zdravlje: Ugovorite dopunsko zdravstveno osiguranje i pobrinite se da srce mirno kuca

Nalazimo se u dijelu godine kad smo izloženiji bolestima pa nam je i zdravlje ranjivije. Zbog toga imamo potrebe posjećivati liječnika, tražiti liječničku pomoć ili savjet u medicinskim ustanovama ili doći do lijeka koji nam je dostupan samo na recept. Nekada će biti potrebno obaviti i dodatne preglede, a zdravstvene okolnosti mogu nas dovesti i do boravka u bolnici. U svim takvim situacijama osnovno zdravstveno osiguranje koje posjedujemo ne podmiruje punu cijenu usluga.

Poklonite pažnju svome zdravlju

Bez zdravlja nema sreće pa se na dobro zdravlje mora misliti i poklanjati mu se pažnja, a Croatia osiguranje to nam omogućuje na jednostavan način. S policom Croatia dopunskog zdravstvenog osiguranja pokrivena je participacija za trošak pregleda, lijeka ili boravka u bolnici, čime se korisnik rješava brige oko dodatnog plaćanja zdravstvene zaštite. Donosimo vam nekoliko korisnih razloga zašto biste trebali već danas ugovoriti dopunsko zdravstveno osiguranje u Croatia osiguranju.

Bez dodatnog plaćanja u bolnicu ili ljekarnu

Dopunsko zdravstveno osiguranje korisno je imati jer ste uz tu policu oslobođeni troškova participacije kod primarne zdravstvene zaštite ili u slučaju bolničkog liječenja. Dopunsko zdravstveno je korisno imati i ako imate redovnu liječničku terapiju za koju vam vaš doktor izdaje recept.

Kod zubara ili u laboratorij bez skrivenih troškova

Za slučaj da trebate neke dodatne, laboratorijske pretrage, kao što su primjerice, vađenje i analiza krvi ili neku od usluga dentalne medicine, tu vam također pomaže polica dopunskog zdravstvenog osiguranja jer uz nju nemate dodatnih troškova.

Mirno na specijalistički pregled

Na osnovnom specijalističkom pregledu otkriva se i daje rana dijagnostika zdravstvenog stanja. S liječnikom je potrebno podijeliti sve tegobe koje su eventualno prisutne, a to možete napraviti mirno uz Croatia dopunsko zdravstveno osiguranje.

Besplatan Kardio paket

U slučaju da policu dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju ugovorite do 15. prosinca, ostvarujete 20 % popusta na usluge u Croatia Poliklinikama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli i Koprivnici, pokriće lijekova s dopunske B liste u prvoj godini trajanja osiguranja, a dobivate i besplatan Kardio paket.

Kardio paket zdravstvenih usluga koji vam Croatia osiguranje daruje vrijedan je 500 kuna (66,36 eura), a obuhvaća kardiološki pregled, uz EKG, mjerenje krvnog tlaka i fizikalni pregled, te laboratorijske pretrage kako bi se odredilo stanje srčanog mišića. U besplatni Kardio paket uključena je i kompletna anamneza stručnjaka kardiologa.

Ugovorite Croatia dopunsko zdravstveno osiguranje i pobrinite se da vaše srce mirno kuca.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook