Prethodni članak
Sljedeći članak

Doktorica Zrinka Šarc svakome vraća osmijeh na lice!

Nakon desetogodišnjeg rada u privatnoj stomatološkoj poliklinici, osluškujući potrebe i želje svojih klijenata, doktorica Zrinka Šarc iznjedrila je misao o otvaranju intimnog „boutique“ prostora namijenjenog pružanju usluga iz domene dentalne i estetske medicine, fokusirajući se na visokospecijaliziranu uslugu „smile makeovera“. Zajedno sa svojim suprugom doc.dr.sc. Renatom Šarcom, ideju je pretočila u stvarnost i osnovala I-Hill Dental, čiji se slogan „Volimo vraćati osmijeh na lice“ nametnuo sam po sebi.

- U I-Hill Dentalu vodimo se uvjerenjem da je spoj stručnjaka, visokog standarda usluga, najkvalitetnije opreme i ugodne atmosfere ključan kako bi svaki pacijent bio u potpunosti zadovoljan tretmanom. Pri tome stavljamo naglasak na potpunu posvećenost samo jednom pacijentu po terminu te diskrecijskoj pauzi između pacijenata. Kako bi klijenti doista dobili prvoklasnu i cjelovitu uslugu, opremili smo se samo vrhunskim uređajima i proizvodima trenutno dostupnim na tržištu, od čega posebno ističemo intraoralni skener Trios 4 koji je ujedno najsnažniji 3Shape skener do sada te PRGF® Endoret® tehnologiju koja je najnapredniji sustav na tržištu za dobivanje vlastite krvne plazme bogate faktorima rasta i ima široku primjenu kako u dentalnoj medicini tako i u regenerativnoj medicini i estetici lica – pojašnjava doktorica Šarc prednosti svog dentalnog centra.

Pomoću Trios 4 3Shape intraoralnog skener u I-Hill Dental-u uvode Vas u svijet digitalne stomatologije. To je najnoviji skener tvrtke 3Shape, a ujedno i najbolji te najprecizniji uređaj za uzimanje digitalnih otisaka čeljusti, čime klasično otiskivanje pomoću otisnih masa odlazi u povijest. Značajno smanjuje broj posjeta i povećava komfor njihovim pacijentima. Skener omogućuje da se na licu mjesta izradom digitalnog 3D-scan-a i računalne vizualizacije čeljusti, u dogovoru sa pacijentom, odredi veličina, oblik i boja zubi koji će biti usklađeni s bojom očiju, kose i građom lica (smile design). To znači da pacijenti prije samog zahvata dobivaju točnu predodžbu kako će izgledati njihov novi osmijeh.

No, osim što svoje pacijente, u I-Hill Dentalu na neki način uvodi u budućnost stomatološke zdravstvene usluge, doktorica Šarc ih, kad je u pitanju odnos liječnika i pacijenta, na neki način vraća i u 'dobru staru prošlost'. Naime, kako je riječ o relativno manjem privatnom dentalnom centru, od početka do kraja pacijenta u njegovom terminu uvijek prima i pruža mu potreban tretman isključivo jedan te isti liječnik, u strogo izoliranim, diskrecijskim uvjetima, što je naišlo na brojne pohvale pacijenata, posebno žena koje žele raditi filere usana ili smile makeover uz osiguranu diskreciju. Ta diskrecijska pauza je također veoma bitna stavka iz aspekta dezinfekcije prostora, čime se osigurava visok higijenski nivo i sigurnost za svakog pacijenta.

Kako je doktorica Šarc završila i Poslijediplomski specijalistički studij Dentalne implantologije na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, I-Hill Dental je bez sumnje odličan izbor za sigurnu, stručnu i temeljitu ugradnju dentalnih implantata. Doktorica Šarc iza sebe ima iskustvo od oko 800-tinjak uspješno ugrađenih dentalnih implantata pacijentima razne dobi, problema i estetskih zahtjeva. Napominje da kvalitetna implantologija u 21. stoljeću iziskuje trajnu edukaciju, detaljno poznavanje digitalnih metoda, visoki nivo stručnog znanja, potpunu predanost konkretnom slučaju i traženje najboljeg rješenja za pacijenta.

Također, I-Hill Dental svojim pacijenticama i pacijentima nudi i razne estetske tretmane. Tu posebno valja istaknuti pomlađivanje krvnom plazmom, tj. poticanje regeneracije i rejuvenacije tkiva primjenom PRGF® Endoret® tehnologije (PRGF nazivaju i tekućim zlatom u regenerativnoj medicine) te hijaluronske filere usana prestižne francuske kuće Vivacy Stylage (jedini u svijetu sadržavaju i hijaluronsku kiselinu i antioksidanse sorbitol i manitol, po principu IPN-tehnologije, što im omogućuje duži vijek trajanja i lakše injiciranje).

Na kraju, kad su u pitanju cijene, već je dobro poznato kako smile makeoveri i razni protetski radovi nisu jeftini ni kod ugovornih stomatologa HZZO-a. U privatnim ustanovama cijene su nešto više. I-Hill Dental, kao privatna i najmodernije opremljena zdravstvena ustanova tu, doduše, nije iznimka, ali zato u svome radu koristi premium materijale kao i najnovije uređaje i tehnologiju u dentalnoj medicini koji su trenutno dostupni na tržištu.

-Sjetite se uzrečice koja vjerojatno najbolje opisuje situaciju u kojoj živimo: „Nismo dovoljno bogati da bi smo kupovali jeftino.“. Kupnjom kvalitetnijih roba i usluga osiguravamo i dulji vijek trajanja – ipak se radi o našem zdravlju koje nema cijenu. U I-Hill Dental-u osiguravamo jedan drugačiji, ekskluzivniji, individualniji i kvalitetniji pristup u dentalnoj medicini - ističe doktorica Šarc.

Povećana svijest o zdravlju u kombinaciji sa digitalnim informiranjem osiguravaju bržu i kvalitetniju dostupnost mnogih roba i usluga u današnje doba. Kada sve to spojite sa odličnom cestovnom povezanošću i mobilnošću, onda svaka lokacija postaje samo još jedan normalan cilj na Vašem putu prema novom osmijehu. Ukoliko odlučite vratiti svoje zdravlje, samopouzdanje i mladolikost na prvo mjesto svojih prioriteta, odaberite I-Hill Dental – odaberite svoj razlog za osmijeh.

Više informacija o narudžbama i terminima potražite na stranici I-Hill Dental. 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook