Prethodni članak
Sljedeći članak

LAKO I JEDNOSTAVNO: S mobitela ili računala prijavite komunalni problem aplikacijom 'Na dlanu'

Gromatic KR d.o.o. razvija i druge interaktivne aplikacije za smart city - baze nerazvrstanih cesta, biciklističke i planinarske rute, interaktivne turističke karte, WebGIS portale...

Stanovnici gradova Pregrade i Zlatara te općina Konjščine i Budinščine, imaju pogodnost da na brz i jednostavan način putem pametnih telefona, tableta ili računala prijave komunalna pitanja svoje lokalne sredine putem aplikacije „Na dlanu“. U aplikaciji se uz odabir vrste problema, kratkog opisa te prilaganje fotografije, može dodati lokacija na karti automatski putem GPS-a pametnog uređaja ili ručno uz mogućnost promjene kartografskog prikaza (satelitski i dr.) za bolje snalaženje. Status rješavanja prijave te njeni podaci dostupni su u aplikaciji za pregled prijava uz zaštitu osobnih podataka prijavitelja koji nisu na javni uvid već su dostupni isključivo administratoru aplikacije. Uključena je i pregledna vizualizacija statistike statusa te vrste prijava putem interaktivnih grafikona.

Sudjelujte u napretku i razvoju Vaše lokalne sredine te prijavite pitanja koja Vas muče:

Kako radi aplikacija?

Sustav aplikacija za komunalni red „Na dlanu“, po prijavi putem inteligentnog obrasca s programskim rješenjima koja nepotpune i netočne prijave svode na minimum, šalje e-mail obavijest - izvješće za ispis sa svim podacima administratoru (komunalni redar ili osoblje JLS) koji putem aplikacije za upravljanje prijavama na jednostavan način prijavu stavlja u obradu uz mogućnost dodavanja napomene, dokumenta bitnog za pitanje te fotografije (npr. rješenja problema).

Već iskušani sustav u nekim lokalnim zajednicama, dakle, omogućuje brzo, sigurno i jednostavno upravljanje komunalnim pitanjima i za građane i za JLS-ove te pojednostavljuje njihovu uzajamnu suradnju na pitanjima od zajedničkog interesa i čini je kvalitenijom.

Dostupno na svim platformama

Najnovije programske i geoinformacijske tehnologije u službi lokalne zajednice. Podržani su svi internet preglednici na svim operacijskim sustavima na svim uređajima (pametnim telefonima, tabletima, laptopima, računalima) uz optimizirano vrijeme pokretanja i rada u aplikaciji.

Putem poveznica je moguće jednostavno postavljanje aplikacija na službene stranice, kao i pristup preko QR koda koji se može postaviti i na različite tiskane materijale.

Smart city rješenja i moduli

Osim rješenja za komunalni red, tvrtka Gromatic KR d.o.o. razvija i druge interaktivne aplikacije u vidu koncepta smart city-ja kao što su baza nerazvrstanih cesta, biciklističke i planinarske rute, interaktivne turističke karte, WebGIS portale...

BAZA NERAZVRSTANIH CESTA pruža sve relevantne informacije o cestama Vaše JLS na jednoj platformi, kvalitetno održavane, konstantno ažurirane te dostupne u svakom trenutku.

BICIKLISTIČKE I PLANINARSKE RUTE – uvijek dostupni precizni prostorni podaci.

Aplikacija planinarskih i biciklističkih ruta doprinosi turističkoj ponudi rekreacijskih aktivnosti Vaše sredine. Jednostavan prikaz podataka (duljina, težina, vrijeme, elevacija, graf profila terena, 3D prikaz...), slika postaja te zanimljivosti ruta omogućit će posjetiteljima kvalitetnije snalaženje i uživanje u prirodi Vaše sredine.

3D prikaz rute s grafom profila terena:

nadlanu.info

gromatic.hr


Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook