Prethodni članak
Sljedeći članak

CLEAN FACTORY – obrt koji štedi vaše vrijeme, a nudi cijelu lepezu usluga!

Ako se pitate tko stoji iza simpatičnih objava na društvenim mrežama jedne od najboljih pizzerija u Zagorju, pizzerije Servus, to je Nikolina Heršak, magistra ekonomije koja se nikad nije vidjela u uredu već u puno dinamičnijem okruženjem. Vrijeme kao najveća vrijednost današnjice, potakla ju je na otvaranje obrta Clean Factory, a kao poddjelatnost ima prijavljenu marketinšku agenciju koja brine o društvenim mrežama internet portala posljednje tri godine.

Kaže, rizik je sveprisutan, kao i užurbanost kojoj svi svjedočimo, a izazovno tržište tjera je da konstantno ulaže u sebe i bude u korak s konkurencijom. Zlatno je doba, dodaje, za sve one koji imaju znanja, vještine i volju za konstantnim učenjem i radom. Otvaranje Clean Factorya rezultat je činjenice da živimo sve užurbanije, pretrpani smo kako poslovnim tako i privatnim obvezama, a potreba za uslugama koje će maksimalno uštedjeti naše slobodno vrijeme i pružati nam prostor da se posvetimo sebi veća je nego ikad.

Što je Clean Factory?

Obrt koji nudi čitavu lepezu usluga usko vezanih za čišćenje – od generalnih i periodičnih do detaljnih čišćenja namještaja i automobila. Čistka limenih ljubimaca, kaže Heršak, najveća je strast, premda ona zahtjeva ozbiljan posao za kojeg je potrebno stručno osoblje, ali i ljubav prema istom. Posebnost Clean Factorya je certifikat PH detailinga (jedne od vodećih detailing tvornica u Republici Hrvatskoj).

- Uočili smo veliku potražnju za uslugama čišćenja vozila u vrijeme radnog vremena. Dakle, dogovorimo preuzimanje automobila i obavimo premium ili osnovno čišćenje dok je klijent na poslu. Za detaljno čišćenje postoji i opcija dolaska po vozila, samo što je potrebno više vremena da se ono obavi. Kada čistimo namještaj, stižemo na kućnu adresu. Koristimo specijalizirane uređaje zbog kojih namještaj ne ostaje mokar već vlažan, a zbog brzine sušenja nema potrebe za strahom od zimskih mjeseci. Za sve one koji traže isključivo ekološka sredstva, u ponudi imamo cijelu paletu, a svakom klijentu pristupamo individualno, saslušamo želje i potrebe klijenata te se trudimo da se maksimalno prilagodimo – kaže Heršak.

Misija

Misija Clean Factorya koji trenutno radi na području Krapinsko - zagorske županije, Grada Zagreba te Zagrebačke županije vrlo je jednostavna i jasna - zadovoljan klijent, što ovom obrtu i uspijeva zahvaljujući čvrstim temeljima, trudu, želji, upornosti i ljubavi prema ovom poslu. Ne dvojite, riješite se brige, naručite uslugu koja vam je potrebna ili pošaljite upit na [email protected], na broj mobitela 099/875-2181 ili putem društvenih mreža (Instagram i Facebook).

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook