Prethodni članak
Sljedeći članak

Jesen bez financijskih briga? Moguće je uz Kredis

Hrvatski građani nisu ostali imuni na promjene koje su uslijedile nakon uvođenja eura kao službene valute početkom 2023. godine. Inflacija je postala stvarnost s kojom se suočavamo, a stabilizacija cijena i dalje je neizvjesna. U ovim izazovnim vremenima, mnoge se obitelji trude pažljivo uskladiti svoje prihode i rashode kako bi "spojile kraj s krajem".

Osnovne životne potrebe poput hrane, smještaja, odjeće, režija i dječjih potrepština čine najveći dio kućnog budžeta. Nažalost, uz ove redovne troškove, često nas iznenade i neočekivani izdaci, poput većih popravaka automobila ili neodgodivih liječničkih pregleda. S dolaskom jeseni, ulažemo u obrazovanje, knjige, nastavne materijale i izvanškolske aktivnosti.

Pravilno upravljanje ovim troškovima pomaže u ostvarivanju financijski stabilnog života. No, kako postupiti u naizgled bezizlaznim situacijama, dok se troškovi života i dalje nižu? Rješenje financijskih problema bliže je nego što mislite!

Preuzmite kontrolu nad svojim financijama uz Kredis

Kad troškovi probiju kućni budžet, građani posežu za rješenjima koja će rasteretiti njihove financije. Kredis je prepoznat kao pouzdan partner koji omogućuje dolazak do prijeko potrebne gotovine. Riječ je o lako dostupnim gotovinskim zajmovima u iznosima od 200 eura do 2.000 eura (od 1.506,90 kuna do 15.069,00 kuna). Prijava je jednostavna je i brza, a potrebna se dokumentacija može lako pribaviti u sustavu e-građani. Zajam se otplaćuje prema unaprijed dogovorenom fiksnom rasporedu mjesečnih otplata koje uključuju iznos glavnice i kamate za zajam te nije potrebno plaćati nikakve dodatne naknade. Kredis pruža usluge na transparentan i odgovoran način, uzimajući u obzir potrebe i mogućnosti svojih klijenata.


Velika jesenska promocija donosi vrijedne nagrade

I ove jeseni Kredis je osmislio veliku jesensku promotivnu kampanju koja donosi dodatnu korist građanima! Osim što će podmiriti svoje financijske obaveze, imat će priliku osvojiti jedan od čak devet pametnih satova. Svi klijenti koji se odluče za Kredisov zajam u razdoblju od 1. rujna do 31. listopada 2023. automatski ulaze u izvlačenje za ovu vrijednu nagradu. Izvlačenje će biti svaki tjedan, što znači da svatko ima veliku šansu postati novi vlasnik elegantnog i funkcionalnog "smartwatcha".

Kredisove urede  možete pronaći u Sesvetama (Ninska ulica 6), Varaždinu (Ivana Gundulića 9), Rijeci (Erazma Barčića 13), Gospiću (Kaniška 5), Viškovu (Vožišće 1) i Bjelovaru (Franjevačka 11C). Građanima smo također dostupni u Osijeku (Županijska 12), Sisku (Ante Starčevića 13), Karlovcu (Trg Petra Zrinskog 17) te u glavnom gradu Zagrebu na adresi Dankovečka ulica 8. Do zajma možete doći i u svim poslovnicama Kredisovog partnera Auro Domusa diljem Hrvatske.

Posjetite Vama najbližu poslovnicu, web stranicu www.kredis.hr ili nazovite broj telefona 01/5581-050 za više informacija. Bezbrižno zakoračite u jesen uz brze i pristupačne gotovinske zajmove!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook