Prethodni članak
Sljedeći članak

3. LJETO U DONJOJ STUBICI OD 20. LIPNJA DO 25. SRPNJA 2021.

Od 20. lipnja do 25. srpnja predstave Kerekesh Teatara moći će te pogledati u sklopu 3. LJETA U DONJOJ STUBICI. Evo rasporeda predstava!

Od 20. lipnja do 25. srpnja predstave Kerekesh Teatara moći će te pogledati u sklopu 3. LJETA U DONJOJ STUBICI. Predstave će se izvoditi u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici. U slučaju lošeg vremena predstave će se izvoditi u sportskoj dvorani Donja Stubica.

Ulaznice su već u prodaji u Turističkoj zajednici područja Donja Stubica i Gornja Stubica, POU Donja Stubica, Punkt Beer House, na ulazu u Terme Jezerčica te online u sustavu Entrio.hr na linku http://bit.ly/entrioljetoustubici. Ulaznice će se moći kupiti i na dan predstave od 19:00 sati na ulazu u Terme Jezerčica. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, dok je cijena online ulaznica 50 kuna.


Sve predstave počinju u 21:00 sat.


RASPORED PREDSTAVA:


20.6. SUSJEDI - Kerekesh Teatar
U režiji Ljubomira Kerekeša najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek. Vaši najdraži susjedi su: Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Tamara Šoletić i Antonija Stanišić Šperanda.


27.6. JA, TRUDNICA - Kerekesh Teatar
“I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. To su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitati, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno. U ovoj komediji, u režiji Jana Kerekeša, s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje pišanjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena. Ovu trudničku priču ispričat će vam Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš prema tekstu Đine Jakir.


18.7. POKOPAJ ME NJEŽNO - Kerekesh Teatar
Ova komedija Kerekesh Teatra u režiji Ljubomira Kerekeša bavi se deficitarnim zanimanjem – grobarima. U selu Strahlinec, direktor Puh (Ljubomir Kerekeš) je otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice “Pokopaj me nježno”. Uz njegovog, na sve načine ograničenog asistenta, Mišaka (Jan Kerekeš), na javni natječaj za posao grobara javili su se: bosanac rovokop Meho Puzić (Draško Zidar), albanac slastičar Izmet Haljimi (Goran Koši), mekani fizioterapeut Robert Fotić (Matko Knešaurek) i gluhonijemi Miljenko Pavelić (Mijo Pavelko). Pripreme za prvi sprovod mogu početi. Pokojnik je…..dobrovoljac.


25.7. SKUPŠTINA - Kerekesh Teatar
Kajkavska satirična komedija u režiji Ljubomira Kerekeša smještena u selo Črevo, u kojem postoji Seoski odbor koji zasjeda jednom godišnje kako bi donio važne odluke za zajednicu. Predsjednik Dragec (Draško Zidar), animator kulture Ivek zvan Tarzan (Mijo Pavelko), tajnica i blagajnica Đurđa (Marija Krpan) i predstavnik romske nacionalne manjine Trpimir Oršuš (Ljubomir Kerekeš) govore o općedruštvenim problemima vezanim uz obnašanje vlasti. U maloj seoskoj sredini kao što je Črevo taj općedruštveni problem poprima elemente satire i komike, kao što se često događa i u samom životu.


DOPUSTITE NAM DA VAS NASMIJEMO. VIDIMO SE NA PREDSTAVAMA.
Voli Vas Vaš Kerekesh Teatar

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook