Prethodni članak
Sljedeći članak

Dodatnih 1000 ulaznica za Playground ples i ljubav med zagorskim bregima

Playground pool party, zbog velikog interesa pustio je u promet dodatnih 1000 ulaznica, dodatno pojačavši produkciju za potpuni užitak publike.

Playground pool party, zbog velikog interesa pustio je u promet dodatnih 1000 ulaznica, dodatno pojačavši produkciju za potpuni užitak publike.

Playground: 12 sati non-stop zabave uz Freemasons i Gramophonedzie obilježit će prvu subotu u srpnju na našim najvećim bazenima, onima u Termama Tuhelj. Svoj dolazak već su najavili Neven Ciganović i Alex Grdić, a Alka Vuica i Bojan Jambrošić spremaju posebno iznenađenje.

Spoj Playgrounda koji se održava na Međunarodni dan poljubaca i najvećeg kompleksa bazena u Hrvatskoj rezultirao je idejom: fotografirati najveći poljubac u bazenu. Na dan velike zabave, 6. srpnja obilježit će se zabavni praznik ljubljenja s najviše poljubaca istovremeno na jednom mjestu. Zbog velikog interesa za krate u pretprodaji, organizator, turistička agencija Via-Tours angažirala je dodatne spasioce i dodatni prostor za svlačionice te je u promet pušteno dodatnih 1000 karata.

Preko 5000m2 vodene površine za ovu priliku ozvučit će se s preko četrdesetak kW zvuka i osvijetliti sa stotinjak kW lasera. Za hlađenje osigurano je i par tona leda uz bogatu ponudu pića, voća, a ni ponuda hrane neće nedostajati.

DJ Pintha Indahouse, The Beez Kneez, dvojac koji čine Miss Lala i Kosta Radman, DJ Nick, Yooma i Tony D domaće su provjerene snage koje će umiksavati eter Vodenog planeta dok će publika moći biti dio najvećeg poljupca i poslati zabavnu i tolerantnu poruku ljubavi, a ljubav je “sve što nam treba”.

U dnevnom programu Playgrounda publiku očekuje dan ispunjen igrama i natjecanjima uz voditelja MC MPO Marka Petra Oreškovića, dok će Boris Kosmač voditi nezaboravni izbor za Playground miss i mistera kojima će njihove titule uručiti miss i mister turizma za 2013. godinu, izabrani 5. srpnja u Poreču.  Sve o prijavama doznajte putem Facebook stranice događaja: Playground pool party, a pobjednike naravno očekuje i vrijedna nagrada.

Autobusi će iz smjera Zagreba i Varaždina voziti na Playground za cijenu od 15 kuna po vožnji. Prvi autobusi kreću u 13:30 h i kružit će za cijelo vrijeme trajanja tuluma.

Iz Rijeke autobus polazi sa Žabica u 12:00 h, a iz Pule u 9:00 h.

Korisne informacije o vremenima polazaka moći će se dobiti putem Facebook stranice događaja: Playground pool party.

Još članaka iz "Recepti"

Facebook