Prethodni članak
Sljedeći članak

Počeli radovi na budućem planinarskom domu u Radoboju

Projekt je vrijedan 5,8 milijuna kuna, a rok izvođenja radova je 18 mjeseci


Rekonstrukcija lovačkog doma odnosno dogradnja i prenamjena u planinarski dom projekt je financiran iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020., Podmjera 7.4. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu, tip operacije 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.

Ugovor s izvođačem radova potpisan je 26. ožujka 2020. godine u vrijednosti 5.853.341,01 kuna, a rok izvođenja radova je 18 mjeseci. Uvođenje u posao održano je 10. travnja, odrađeni su svi pripremni radovi i krenulo se s rušenjem objekta. Osim građevinskih radova u projekt je uključeno i opremanje objekta. Tako će budući planinarski dom biti opremljen sa 60 kreveta, ormarima, 13 stolova, 66 stolica, kuhinjom, s 2 računala, 3 projektora… Za navedeni projekt odobrena su EU sredstva u iznosu 4.092.390,95 kuna.

 

Još članaka iz "Radoboj"

Facebook

Za sav su promet nakon slabljenja bure otvorene: -dionica autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Maslenica; -državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; -Paški most. Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program