Prethodni članak
Sljedeći članak

Za sportske udruge s područja grada Pregrade osigurano 300 tisuća kuna

Sportska zajednica Grada Pregrade raspisala je javni natječaj za financiranje projekata i programa udruga u sportu na području grada za 2020. godinu.


foto:arhiva

Sportska zajednica Grada Pregrade raspisala je javni natječaj za financiranje projekata i programa udruga u sportu na području grada za 2020. godinu. Prijavu mogu podnijeti udruge koje svoj rad temelje na potrebama građana, prema načelima djelovanja za opće dobro, ako provode programe i projekte kojima zadovoljavaju javne potrebe u sportu od interesa za grad Pregradu, kao i druge programe koji pridonose razvitku i općem napretku sporta i sportske rekreacije na području grada Pregrade.

Riječ je o potporama za djelatnost udruga u sportu,pomaganje i poticaj sportskog stvaralaštva, sportske rekreacije na području grada,akcije i događanja u sportu, a koje će pridonijeti razvitku i promicanju sportskog života u gradu Pregradi,osiguravanje uvjeta za sportske manifestacije,jačanje kapaciteta udruga za upravljanje i koordiniranje volonterima, izobrazba volontera, poticanje volontera na uključenje u aktivnosti,poticanje i skrb o stručnom osposobljavanju vlastitog stručnog kadra koji će odgajati mlade naraštaje u njegovanju sporta, sportskih natjecanja i sportske rekreacije,razvoj alata za praćenje provedbe i evaluaciju kvalitete i opsega sporta,unapređivanje znanja i razvijanje vještina zaposlenika i volontera udruga za zagovaranje i osnaživanje sporta, razvijanje inovativnih projekata u sportu, proširenje sportskog sadržaja na području grada,aktivnosti usmjerene na poticanje komunikacije udruga s općom, ciljanom i stručnom javnosti u području sporta,aktivnosti usmjerene poticanju lokalnih vlasti, javnih institucija i poslovnog sektora za suradnju s civilnim društvom u planiranju i održavanju sportskih događaja u zajednici.

Ukupno planirana vrijednost ovog Natječaja je 300.000,00 kuna, a planirani broj potpora sedam. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti je tisuću kuna, a najveći od 180.000,00 kn.Minimalni postotak sufinanciranja od strane prijavitelja (korisnika financiranje) je 5% od traženog iznosa od Grada Pregrade kao davatelja sredstava. Rok za podnošenje prijava je zaključno s 30. ožujkom 2020. godine. Više informacija na www.pregrada.hr.

Još članaka iz "Pregrada"

Facebook

Vremenski su uvjeti povoljni za vožnju, a zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Za sav promet zatvorena je državna cesta DC1 (Karlovačka cesta) ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program