Prethodni članak
Sljedeći članak

Poznati Dinamovac dolazi u Pregradu, cijelo događanje vodit će lijepa i poznata TV voditeljica


Velimir Zajec i Željko Hohnjec nastupit će iduće nedjelje, 5. ožujka od 17 sati u Pregradi. Ipak, neće biti na nekom nogometnom terenu već će u Gradskoj vijećnici grada Pregrade predstaviti veliku Zekinu biografiju koja je lani izašla iz tiska.

Ulaz na promociju je slobodan, a cijeli događaj moderirat će poznata TV voditeljica Mila Horvat.

"Još od prošlogodišnje velike promocije knjige stalno dobivam pozive mnogih Dinamovaca i zaljubljenika u sport diljem Zagreba i Hrvatske, a takve pozive mi je uvijek teško odbiti. Nažalost, zbog raznih obveza u Grčkoj nismo do sada mogli napraviti puno promocija po Dinamovim sredinama, ali sad ćemo to pokušati nadoknaditi. Veselim se tim druženjima i razgovorima ne samo s navijačima, već i s brojnim svojim prijateljima, suigračima i igračima", rekao je Velimir Zajec uoči promocije.

Pregrada ipak nije slučajno izabrana kao jedna od prvih stanica promocije knjige. Iz tog grada, točnije iz Kostela, je Zajecov otac koji mu je donio prve kopačke u životu iz Afrike gdje je bio radio nekoliko godina.

Knjiga “Zeko – biografija Velimira Zajeca” puštena je prije godinu dana u prodaju, a na 480 stranica kroz razgovore s 96 sugovornika i više od 100 arhivskih članaka, autor knjige Sanjin Španović ispričao je Zajecovu karijeru ne samo kao kapetana Dinama, već i onu kao igrača Panathinaikosa, te trenera i direktora ova dva kluba i otkrio brojne nepoznate detalje povezane i s brojnim hrvatskim i grčkim nogometnim legendama.

Također, u knjizi se nalazi i preko 150 fotografija od kojih brojne nisu nikad dosad viđene u javnosti. Knjiga je naišla i na brojne komplimente i pohvale ne samo brojnih čitatelja, već i Dinamovih igrača i trenera, novinara i književnih kritičara, a na promocijama moći će kupiti po promotivnim, sniženim cijenama.

Događanje se održava uz podršku Krapinsko-zagorske županije.

 

Još članaka iz "Pregrada"

Facebook