Prethodni članak
Sljedeći članak

SENZACIJA: Hajduk u nedjelju u Pregradi igra gostujuću utakmicu!

U nedjelju u Pregradi četvrtzavršnica hrvatskog kupa za žene


U nedjelju, 5. ožujka 2023. godine, u 11 sati u Pregradi se igra četvrtzavršnica Hrvatskog nogometnog kupa za žene u kojem će se sučeliti domaća Pregrada i Hajduk iz Splita.

Veliki je to uspjeh kluba iz Pregrade pogotovo znajući da su prije nekoliko dana igrali osminu završnicu u Metkoviću protiv Neretve koja ih je u prvenstvenom nadmetanju visoko porazila. No djevojke iz Pregrade su ušle u utakmicu samo sa jednim ciljem – dokazati da su bolja momčad od Neretve te da je ono u prvenstvu bio više plod slučajnost negoli realne slike  o kvaliteti dva kluba.

S obzirom da su djevojke iz Pregrade tek počele s pripremama, ova utakmica bila je posebno zahtjevna. U potpunosti fokusirani i željni dokazivanja kvalitete i pobjede. Samo u početnim trenucima igračice Neretve bile su bolje no kako je vrijeme odmicalo tako su gošće preuzimale inicijativu te su u 16. minuti povele golom Andreje Šćukanec – Hospinski. Domaći se vraćaju u 24. minuti da bi, ipak, svojim golovima u 41. i 90. minuti Andreja postigla svoj hattrick zaključivši pobjedu Pregrade.   

Zato – djevojkama treba podrška i vjerujem da će tribine u Pregradi „gorjeti“ od navijanja te da će kvaliteta nogometašica Pregrade i veliko srce uz pomoć navijača odvesti ŽNK Pregradu u polufinale hrvatskog kupa. 

Još članaka iz "Pregrada"

Facebook