Prethodni članak
Sljedeći članak

Osam jakih sponzorskih momčadi nastupit će na zagorskom "all star" turniru

Na inicijativu Maria Videka u četvrtak 6.1. u Gradskoj sportskoj dvorani održat će se malonogometni spektakl pod imenom "Zagorje all star - Zabok 2022."


Na inicijativu predsjednika Rudara DZ, Maria Videka, u četvrtak od 10-18 sati na blagdan "Sveta tri kralja" u zabočkoj Gradskoj sportskoj dvorani održat će se malonogometni turnir "Zagorje all star - Zabok 2022.". Turnir je pozivnog karaktera, a uz domaće "haklere" očekuje se i veliki broj poznatih  "haklera" iz svijeta sporta, politike, biznisa i show biznisa. Svoj su dolazak među prvima najavili i Damir Krznar i Mihael Mikić, što će svakako podići draž ovom zanimljivom turniru. Iza svake momčadi stajat će po jedan predsjednik zagorskog nogometnog kluba.

Momčadi će biti podijeljene u dvije skupine. U skupini A nastupit će Elektro val, Požgaj promet, Oro plast - Mrzljak i Metalis, a u skupini B Forgebit, Gora transporti, Mcclean i Staklorez Burić. Turnir utakmicom u 10 sati otvaraju Elektro val i Požgaj promet, a utakmice po skupinama odigravat će se sve do 16 sati. U 16.10 i 16.40 odigrat će se polufinalni ogledi, da bi se u 17.20 sedmercima odlučio osvajač trećeg mjesta. Veliko finale na rasporedu u 17.30 sati.

Ulaz za sve gledatelje je besplatan, naravno uz poštivanje epidemioloških mjera, pa ako ste željni atraktivnog malog nogometa svakako u četvrtak navratite u Gradsku sportsku dvoranu u Zaboku.

-U dogovoru s predsjednicima osam klubova odlučio sam organizirati ovaj sponzorski turnir. Momčadi će biti složene od igrača svih dobi, ne nužno klupski, a svaka od njih imat će poneku "lgendu". Cilj mi je bio okupljanje nogometnog Zagorja na početku nove godine i pred nastavak prvenstvnih iskušenja - riječi su Maria Videka.

 

Skupina A: Elektro val, Požgaj promet, Oro-plast Mrzljak, Metalis

Skupina B: Forgebit, Gora transporti, Mcclean, Staklorez Burić

10.00 - 16.00 Razigravanje po skupinama

16.10 Prvo polufinale: A1-B2

16.40 Drugo polufinale: B1-A2

17.10 Utakmica za treće mjesto (udarci sa sedam metara)

17.30 FINALE

Još članaka iz "Nogomet"

Facebook