Prethodni članak
Sljedeći članak

Rajko Suhodolčan pjesmom „Sjećanje“ najavio novi album 'BALADE'

Novi album 'Balade' koji je sažetak najdražih i odabranih autorskih balada u dugogodišnjom glazbenom djelovanju, Rajko Suhodolčan sasvim nenamjerno ali simbolično, najavljuje prvim singlom naziva „Sjećanje“.

Novi album 'Balade' koji je sažetak najdražih i odabranih autorskih balada u dugogodišnjom glazbenom djelovanju, Rajko Suhodolčan sasvim nenamjerno ali simbolično, najavljuje prvim singlom naziva „Sjećanje“.Najnoviji video uradak Rajka Suhodolčana snimljen je na lokacijama grada Krapine; u parku i šetnici Starog grada te na krapinskom jezeru na Dolcu. Pod palicom Božidara Horvata – Binga , uz prekrasne jesenske motive koji se savršeno uklapaju u sjetnu ljubavnu baladu „Sjećanje“, u spotu se pojavljuje i Rajkova kćer Klara.

''Sjećanje' na jedan jesenski dan iz mladosti, uspomena na gotovo zaboravljena vremena, na dom i zavičaj, doba nevinosti, ljubavi, mladalačke zanesenosti, sve to i još ponešto mašti na volju, sažeto je u impresiji te pjevne i melodične balade'. – Rajko Suhodolčan opisuje svoju prvu baladu s novog albuma.

Rajko Suhodolčan samostalni je umjetnik, skladatelj i izvođač zabavne i narodne glazbe , redovni član HDS-a i HZSU-a, 12 puta nominiran, a dobitnik 4 Porina, te utemeljitelj i član kvarteta Gubec.

Album 'Balade' kompilacija je najboljih autorskih balada u zadnjih desetak godina, osvježenih modernijom produkcijom i vokalnim suradnjama iznimnih glazbenika (Renata Sabljak, Davor Radolfi,Mili Korpar, Barbara Suhodolčan ), uz nekolicinu neobjavljenih glazbenih uradaka novijeg datuma. Kao osnivač, voditelj i član legendarnog kvarteta Gubec, na ovom nosaču zvuka Rajko Suhodolčan dodaje i dvije autorske skladbe u izvođenju kvarteta („Ponos“ i „More“). Prvi singl s albuma, „Sjećanje“, akustična je, sjetna ljubavna balada u kojoj autor surađuje s klapom Bistrica iz Marije Bistrice , koja se pojavljuje u još nekoliko navrata na albumu („Ljubica moja“, „Stari goričar“).

Svih 10 pjesama koje će se naći na albumu „Balade“ snimane su i miksane u studiju Kasandra, za čiju se glazbenu produkciju pobrinuo sam autor, Rajko Suhodolčan.

POPIS PJESAMA:

  1. MORE (R. Suhodolčan/Josip Pupačić/R. Suhodolčan) - Kvartet Gubec  feat. Davor Radolfi  4:04

  2. SJEĆANJE (R. Suhodolčan)  3:09

  3. DA ZNAŠ (R.Suhodolčan/R.Suhodolčan/Branko Glavan)- feat. Barbara Suhodolčan  3:59

  4. VJERUJ U LJUBAV (Mili Korpar/M. Korpar/Toni Valenko) – feat. Mili Korpar  3:19

  5. A TEBE NEMA (MOJ ANĐELE) – (R.Suhodolčan) 3:22

  6. PONOS (R. Suhodolčan/Stjepan Đukić/R. Suhodolčan) - Kvartet Gubec  3:21

  7. LJUBICA MOJA (Marijan Jergović/Željko Pavičić/R. Suhodolčan)- feat .Klapa Bistrica 3:11

  8. RECI MI DUŠO (R. Suhodolčan)- feat. Renata Sabljak  3:57

 9. STARI GORIČAR ( M.Jergović/Mirko Lauš/R. Suhodolčan) – feat. Klapa Bistrica  3:08

10. NEMOJ REĆI DA JE KRAJ (R.Suhodolčan)  3:16

Još članaka iz "Noćna patrola"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program