Prethodni članak
Sljedeći članak

ZAŠTO SE RIJEŠILA PSA? Kolinda je o ljubimici Kiki ozareno govorila i na Facebooku: "Moja najljepša i najbolja na svijetu"

Pas je udomljen...


Kujicu Kiku, koju je iz skloništa udomila tadašnja predsjednica Kolinda Grabar Kitarović već dulje vrijeme ima nove vlasnike i novi dom.

"Upoznajte Kiku", napisala je Kolinda u listopadu 2018. godine na Facebooku, da bi svega par dana kasnije objavila još jedan post: "Jé padelarić, ma j’ mojá i najlipša i najboja na svitu!".

Kolinda je u Facebook videu 17. ožujka 2019. godine čestitala rođendan malenoj kujici.

"Sretan 1. rođendan, Kika!", stoji u objavi.

"Ono koliko smo mi saznanja dobili je da je Kika dobro, da je u dobrim uvjetima. To su nama, naravno, najvažniji podaci jer bi inače i sami reagirali da nije tako", rekao je predsjednik udruge Luka Oman.

Kika je udomljena u obitelji koja ima veliko dvorište. Često je kod njih bila na čuvanju kad bi predsjednica bila na putu. Sada je na 'čuvanju' jer vlasništvo nije službeno preneseno više od godinu dana

"Od kad je Kika došla tu, osjećam se toliko opuštenije, toliko zadovoljnije i toliko sretnije da, eto, preporučila bih to svakom u životu", rekla je 2018. godine bivša predsjednica.

Na pitanje što će biti s Kikom ako ne pobijedi na izborima, Kolinda Grabar-Kitarović spremno i sigurno je odgovarala: "Ona će ići sa mnom, svakako da. To je moj pas", piše Net.hr

Tijekom mandata Kolinde Grabar-Kitarović Kika se često družila s predsjednicom, zajedno su odlazile u šetnju šumom, a nerijetko su medijske stupce punile fotografije s neodoljivom predsjedničinom ljubimicom.

Bivša predsjednica sa psom je jedno vrijeme doista šetala po kvartu u kojem živi, a u jednoj jutarnjoj šetnji “slučajno” su ih presreli fotografi pa se saznalo da Kiki više nego njezinoj vlasnici nedostaje Pantovčak jer je izgubila svojeg prijatelja, starosjedioca parka, pauna Juru s kojim je imala specifičan odnos. Kika je naime najviše voljela lajati na Juru, i to kroz prozor Vile Zagorje, no, kada bi izašla u dvorište, samo bi se pogledali i zaobilazili. 

Kika je već pri prvom putovanju svoje vlasnice u Ameriku na tri tjedna poslana kod Branka Grabara, oca bivše predsjednice. Nakon toga viđena je i u jednom hotelu za pse. Razlog zašto je pas preudomljen još se ne zna. 

Još članaka iz "Ljubimci"

Facebook