Prethodni članak
Sljedeći članak

Na području Podgorja Bistričkog nestala je Bela, pomognimo svi u traženju!

U trenutku nestanka Bela nije imala ovu rozu, već crvenu ogrlicu, a obitelj je spremna nalaznika i novčano darivati


Na području Podgorja Bistričkog nestala je kujica Bela još prije šest dana. Stara je deset mjeseci, čipirana i sterilizirana i jako privržena obitelji. Gdje god da je, jako je nesretna.

Obitelj, vlasnici umiljate Bele mole sve naše čitatelje da, znaju li bilo kakvu informaciju dojave na broj 0997557370. Obitelj se boji da Bela možda nije otuđena ili je netko uzeo iz neznanja pa mole da im se Bela vrati. Bela je na fotografiji, jedino je u trenutku nestanka imala, ne ovu rozu, već crvenu ogrlicu. '

Užasno nam fali, neutješna je obitelj kojoj bi nateže palo da je Belu netko ukrao, što bi za nju značilo nešto strašno. Obitelj Kelava stoga moli one koji su je vidjeli da im jave, a nalazniku su spremni dodijeliti i novčanu nagradu.


Svi mi znamo kako je to kad se izgubi ili nestane ljubljeni kućni ljubimac, pa molimo sve naše čitatelje da pomognu u pronalasku Bele i nadamo se da je Bela negdje zalutala, da netko lijepo postupa prema njoj i da će se brzo vratiti u svoj dom. Svi mi možemo pomoći ako samo podijelimo ovu informaciju. Napravimo dobro djelo, idemo svi u potragu za Belom!

Još članaka iz "Ljubimci"

Facebook