Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorka Ana u 'Braku na prvu' kroz suze rekla da želi otići. Alen traži još jednu priliku


Parovi su imali prvu ceremoniju odluke u četvrtoj sezoni showa 'Brak na prvu', kada su trebali odlučiti žele li i dalje graditi odnos sa svojim bračnim partnerom, a stručnjaci su im pomagali da se suoče s izazovima koje nosi ovaj sociološki eksperiment. Dečki su se razdvojili od djevojaka kako bi svatko sam za sebe promislio kakvu odluku želi donijeti, a prije ceremonije kod Tine su naišle Ana i Tamara. Tini je bilo žao što Ana na jučerašnjoj večeri nije uspjela iznijeti svoju priču u cijelosti, a Ani je bilo žao što nije dobila podršku kakvu je očekivala.

Stručnjaci su željeli razjasniti situaciju između Alena i Ane, koja je sve iznenadila kad je spomenula da nakon što joj je rekao da nije njegov profil cure - Alen joj je pokazao fotografiju djevojke kakvu želi.

- Prođe ti tad kroz glavu da ne vrijediš dovoljno, kao da nisam dovoljno dobra - kroz suze je rekla.

- Pa što si ne nađe vani manekenku? Što traži da mu je drugi nađu? Budi frajer pa je sam nađi! - šaptala je Klara Lovri dok je Ana pričala kako se nepovratno izgubilo poštovanje među njima.

Alen je objasnio da mu nije bila namjera povrijediti Anu, ali da je i on imao očekivanja koja nisu bila ispunjena. Stručnjaci su primijetili da ona sad zatvara vrata bilo čemu i da se ponaša isto kao Alen, no Ana je tvrdila da to nije isto. Njoj je nečiji izgled potpuno po strani, no Alen se nije složio s tim jer smatra da se svi pretvaraju i da sve u početku privuče izgled. Stručnjaci su uputili jasnu poruku da jučerašnja podrška Alenova ponašanja prema Ani nije bila u redu i da to nikako neće tolerirati.

- Iskrenost bez poštovanja je drskost - dodali su, a Ana je napisala da odlazi zato što se ne može samo ona truditi.

- Vidi se koliko je Alen hladna osoba. Opet je plakala, teško joj je i ako nije tvoj tip, daj je zagrli, nismo od kamena - rekla je Tina.

Alen je napisao da ostaje jer smatra da je ovaj eksperiment odlična prilika da se oboje izgrade barem kao individue.

- Je li to napisao da dobije prostora, da se opravda ili da pokaže neku svoju drugu stranu, da se trgne, vidjet ćemo idući tjedan - zaključila je Ana.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook