Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec koji je dobio milijun kuna na lotu otkrio na što će potrošiti dobitak

Marijan Benković iz Lobora podigao je svoj dobitak


Marijan Benković iz Lobora, koji je u srijedu na Drugoj šansi u 100. kolu Loto 7, u TV-emisiji na HRT-u zavrtio Kolo dobitaka i osvojio milijun kuna, podignuo je svoj dobitak odmah u četvrtak, a kad je stigao na glavnu blagajnu Hrvatske lutrije, u šali je rekao: „Tražio sam privremenu radnu nesposobnost zbog uzbuđenja“.

Marijan, inače građevinski inženjer iz Lobora, prilikom podizanja dobitka, još uvijek je bio pun dojmova te je rekao kako još uvijek ne vjeruje da je u ovo blagdansko vrijeme osvojio dobitak. Bolji poklon, kaže, on i njegova obitelj nisu mogli ni zamisliti.

Po dobitak je, inače, stigao je u pratnji supruge koja, za razliku od njega, kako je rekla, češće odigra Eurojackpot i Loto 6, dok je Marijan vjerni igrač Lota 7.

-Igram već jako dugo, a do sada nije bilo velikih dobitaka. Uglavnom su to oni sitni, toliko da uplatim za novo kolo i evo već treći tjedan zaredom osvajam niže dobitke. No, i to je veselje – rekao je Marijan koji uglavnom svoje listiće uplaćuje na istom prodajnom mjestu u Zlataru.

Na što će potrošiti dobitak isplanirao je još odavno, ne nadajući se da će ovog prosinca želje moći i ostvariti.

-Imam automobil star 17 godina i sada napokon imam priliku zamijeniti ga novim, a u planu je i završetak kuće. Moram priznati kako se nisam nadao ovakvom iznosu, iako sam rado maštao što bi sve mogao s dobitkom. Sad kad sam vidio gdje je glavna blagajna, volio bih još koji put svratiti – rekao je kroz smijeh simpatični Marijan.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook