Prethodni članak
Sljedeći članak

PUKLA LJUBAV: Bivša sudionica 'Ljubavi na selu' otvoreno o burnom raskidu s farmerom


Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' Valentina Kordić trenutno je u brakorazvodnoj parnici s Vatroslavom Tijanom koji je bio farmer u RTL-ovoj emisiji. Kliknuli su brzo, ljubavna priča je započela i opstala nakon showa.

U brak su ušli u Ražancu 2019. i u braku dobili dvoje djece. Ipak, sretnom braku je došao kraj, a oni se sad svađaju putem društvenih mreža, piše Jutarnji.

Valentina je istaknula kako je ona djecu upisala u vrtić i da ne bi upali u vrtić da nije bilo nje.

'Ja sam ih vodila i išla po njih non stop dok sam živjela s njim i ne zato jer sam ja to htjela nego zato što se brižni otac nikad nije niti ponudio da on ode po njih ili da ih odveze u vrtić. U vrtiću u grupi su sve mame, ali sve. I sad se on pravi pametan, on kao mora sve znati, odjednom on mora u svemu sudjelovati i on se pridružuje grupi. Pa je l‘ moguće da sam se ja sad toliko nasekirala da se sva tresem i ne mogu doć‘ sebi', napisala je na Instagram priči.

'Samo želim da ovaj teror s njegove i sa strane njegove majke i sestre napokon prestane. Da uzme djecu kad treba i ‘čuva‘ ih, kako bi on to uvijek i nazivao, i da se u ništa ne petlja kao što se nije petljao niti do sad', dodala je.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook