Prethodni članak
Sljedeći članak

Pogledajte kakav je show u Supertalentu napravio August Popijač iz Kumrovca


Godinu dana nakon prve audicije, osebujni plesač August Popijač, koji je žiriju i gledateljima pokazao što zaista znači plesati kao da te nitko ne gleda, vratio se na Supertalent!

Iako tada nije osvojio dovoljno prolaznih glasova za plasman u idući krug natjecanja, njegov se performans naročito dopao jednom članu žirija s kojim je već tada August osjetio posebnu konekciju, piše Showbuzz.

''Osobno imam problem s plesom i ja se stvarno ne mogu opustiti vani. Ali ovo je bilo genijalno i ja te želim gledati ponovo'', poručio mu je još tada Fabijan, a sada su im se putevi ponovo sreli.

Prije Augustove izvedbe, Maja je primijetila da su svi članovi žirija osim Fabijana nekoga pozvali na direktni casting.

''Svi smo doveli nekog, a ti nisi doveo nikog'', začuđeno je rekla Maja, nakon čega se na pozornici pojavilo dobro poznato lice.

Budući da je Fabijan nakon Augustove prve audicije i sam poželio naučiti plesati kao da ga nitko ne gleda, sada je iskoristio priliku i ostvario tu želju.

Pogledajte koliko je ovaj natjecatelj napredovao u odnosu na prošlu sezonu, i kakav spektakl je pripremio. 

''Još nakon prvog Supertalenta ja sam primijetio tu konekciju između Fabijana i mene. Osjetio sam da smo se skužili i da nam se putevi opet budu prekrižili. Kad smo se uživo prvi put sreli, to je izgledalo kao neki susret zen majstora i učenika koji se doslovno trebao dogoditi. Ako ćete vjerovati u karmu i sudbinske konekcije, to se moralo dogoditi. Takve duše se moraju upoznati'', rekao je August prije svog drugog nastupa u Supertalentu zbog kojeg je cijeli studio završio na pozornici.

Tijekom Augustova nastupa gledatelji su također imali priliku izraziti svoje mišljenje putem platforme supertalent.hr/glasaj te je većina gledatelja, njih 84 posto podržalo Fabijanovu odluku da ovaj natjecatelj dobije priliku i u 10. sezoni Supertalenta pokazati svoj talent - plesati kao da ga nitko ne gleda.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook