Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovo su hit umjetna božićna drvca na dobrom popustu. Pogledajte ponudu


Samo 37 dana dijeli nas od Božića i sada je idealno vrijeme za planiranje ukrašavanja doma, nabavljanje ukrasa, ali i drvca, u slučaju da ga nemate i želite umjetno. Index se posvetio onim drvcima oko kojih nema puno gnjavaže. Treba ih postaviti i okititi, a nakon Božića se elegantno pospreme natrag u kutiju i čuvaju do idućeg.

Portal je naišao na raznovrstan asortiman božićnih drvaca na popustu od 20% na web-shopu Sve.hr, a ispod su favoriti. Ova akcija traje do 31.12.

Umjetno božićno drvce Iza
Umjetno božićno drvce Iza dolazi u nekoliko varijanti, a mi smo izdvojili jednu s bijelim perlama i snježnog izgleda, visine 180 cm, i drugu, s crvenim perlama i visine 120 cm. Oba modela su gusta i dolaze sa stalkom.


Umjetno božićno drvce Iza s perlama 180 cm, cijena na sniženju je 107.20 eura (807.72 kn)


Umjetno božićno drvce Iza s crvenim perlama 120 cm, cijena na sniženju je 67.20 eura (506.33 kn)

Umjetno božićno drvce Klara
Klara je gusto i jednostavno drvce koje podsjeća na pravo. Iznimno je elegantno, a ovo koje smo izdvojili visoko je 150 cm. Stalak dolazi s njim.


Umjetno božićno drvce Klara 150 cm, cijena na sniženju je 75.20 eura (566.61 kn)

Umjetno božićno drvce Exclusive snježno
Exclusive drvce izgleda kao da je netom doneseno iz snježne šume. Upravo mu efekt mraza na granama daje neodoljivi šarm, a i ukrasi će se na ovakvoj podlozi dodatno istaknuti. Drvce dolazi sa stalkom.


Umjetno božićno drvce Exclusive snježno 220 cm, cijena na sniženju je 399.20 eura (3007.84 kn)

Umjetno božićno drvce Renata
Renata je božićno drvce koje nas je oduševilo svojom srebrno-zelenom bojom. Osim toga, krase ga i tamno smeđe iglice koje mu daju prirodan izgled. Srebrna jela Renata ima karakteristične šiljasto isječene grančice (s vanjske strane božićnog drvca), a punjenje joj čine klasično rezane grančice (grančice unutar božićnog drvca, bliže deblu). Ovo koje smo izdvojili visoko je 120 cm i dolazi sa stalkom.


Umjetno božićno drvce Renata 120 cm, cijena na sniženju je 55.20 eura (415.91 kn)

Umjetno božićno drvce Beata
Umjetno božićno drvce Beata dolazi u nekoliko veličina i dvije varijante, a mi ne znamo koja nam je ljepša. Drvca su iznimno gusta, a jedna verzija ima krajeve grančica obojene bijelom bojom pa izgleda kao da je bila na snijegu. Druga varijanta dolazi sa zlatnim grančicama i češerima. Drvca dolaze sa stalkom.


Umjetno božićno drvce Beata 240 cm, cijena na sniženju je 107.20 eura (807.72 kn)


Umjetno božićno drvce Beata zlatna s češerima 120 cm, cijena na sniženju je 59.20 eura (446.05 kn)

Umjetno božićno drvce Lamia
I na kraju izdvajamo umjetno božićno drvce Lamia s grančicama raznih rezova. Neke od njih (klasične, grane od folije) se režu na šiljak, (duljina samog šiljka je oko 5 cm) a na krajevima su obojene bijelom bojom, dok su ostali dijelovi, koji čine njegovu ispunu, klasični. Biserni sjaj na krajevima grančica daje mu elegantan štih. Drvce dolazi sa stalkom.


Umjetno božićno drvce Lamia 240 cm, cijena na sniženju je 279.20 eura (2103.68 kn)

Kompletnu ponudu božićnih drvaca na ovom sniženju pogledajte ovdje.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook