Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovo je Lucija i predstavljat će Hrvatsku na izboru za Miss svijeta


71. Izbor za Miss svijeta održava se u Indiji od 18. veljače do 9. ožujka, kada je veliko finale u New Delhiju. Hrvatska predstavnica Lucija Begić mjesecima se pripremala za veliko natjecanje. Samo jedna od 120 predstavnica postat će nova Miss Svijeta i naslijediti Karolinu Bielawsku iz Poljske.

"Lucija na 71. izbor Miss svijeta u Indiju putuje punih kovčega i u potpunosti je spremna predstaviti sebe i našu zemlju te će u svakoj od kategorija pokušati skupiti bodove ili izboriti pobjedu.


Sve su kategorije jednako važne i za sve je kategorije Lucija spremna, no najviše nade polažemo u sport s obzirom na njezinu stručnu spremu i obrazovanje, top model i humanitarni projekt Beauty with purpose te Head to head challenge odnosno intervju'', izjavila je Iva Loparić Kontek, vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss svijeta.

Lucija će se u nacionalnim plesovima svijeta Dances of the World predstaviti u vrlo atraktivnoj posavskoj narodnoj nošnji, koju krasi bogata ogrlica od koralja. Za humanitarnu aukciju u sklopu organizacije Beauty with a purpose, koju je prije 50 godina osnovala direktorica Miss World Julia Morley, Lucija će ponijeti sa sobom umjetničku sliku, rad umjetnika Dimitrija Popovića.

Hrvatska predstavnica se s trenericom Gabrijelom Kvesić pripremala i za kategoriju talent, u kojoj će se predstaviti mažoret plesom.

Luciji je prije puta u Indiju sreću poželjela aktualna Miss Hrvatske 2023. Tomislava Dukić, koja će Hrvatsku predstavljati na 72. Miss svijeta sljedeće godine. Indijski veleposlanik u RH, Njegova Ekselencija Raj Kumar Srivastava, također je prisustvovao eventu povodom Lucijinog odlaska.

.

.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook