Prethodni članak
Sljedeći članak

Naš poznati kirurg objavio što je našao u prsima žene koju je operirao drugi kirurg


Foto: Screenshoot Instagram

Poznati hrvatski plastični kirurg Mladen Vukić objavio je mučan story na svom Instagram profilu koji prikazuje puknuti silikonski umetak i "nepravilno tkivo" koje je u ovom postupku odstranio.

Vukić je napisao kako je žena destak godina nakon umetanja silikonskih implantata trpjela neprestane bolove i imala strašne tegobe. Odlučila mu se javiti kako bi se riješila muka.

- Zamijenili smo implantate i odstranili nepravilno tkivo - napisao je Vukić koji nije naveo ime kirurga koji je napravio prvu operaciju.

- Kapsula implantanta nepravilna je i debela - dodao je Vukić uspoređujući stari puknuti implantat i novi koji se spremao umetnuti.

Ovakve operacije zovu se revizijske i rade se ukoliko se dogodi gubitak volumena nakon povećanja grudi implantatima, povod zna biti i puknuće i curenje implantanta, ali i želja za promjenom izgleda grudi nakon povećanja implantatima kod pacijentice.


Najčešće revizijska operacija uključuje zamjenu implantata, preoblikovanje grudi koje su prethodno podignute ili smanjenje ili korekciju vidljivih ili neugodnih ožiljaka, a može biti kompliciranija od originalne operacije, piše Jutarnji.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook