Prethodni članak
Sljedeći članak

Najpoznatija Humčanka pozirala na plaži u tangama. Ranije se sastala sa zagorskim legendarnim trenerom


Najpoznatija Humčanka, sportska novinarka i voditeljica Mila Horvat, svoje pratitelje na društvenim mrežama redovito 'počasti' svojim atraktivnim fotografijama. Po mnogima jedna od naših najljepših voditeljica uživala je u odmoru u Dubaiju, a pritom nije propustila priliku pozirati na plaži u tangama.

Neki pratitelji su u komentarima negodovali što su zbog zalaska sunca njezine obline u sjeni i ne vide se najbolje, no drugi su je svejedno obasipavali komplimentima.

"Nije do mene već do zalaska sunca", napisala je u opisu fotografija na kojima pozira u plićaku, a u prvom je planu njezina atraktivna pozadina.

"E sad to ponovi sve, ali s boljom vidljivošću", poručio joj je jedan pratitelj, dok su joj drugi poručili da je zbog nje prizor tako lijep.

 

Inače, ranije ovog mjeseca Mila je objavila i fotografiju svog druženja s legendarnim Zagorcem, Damirom Krznarom, koji je trenutno trener slovenskog NK Maribor. Budući je Mila iz Huma na Sutli, 1981. godine rođena je u rodilištu u Celju, pa se, objavivši fotografiju s Krznarom, našalila: 'U posjetu rodnoj državi i našem treneru Zagorcu' te usput zaželjela Damiru da osvoji prvenstvo Slovenije: „Ajmo Krznar, do naslova. Gremo Violičasti!“

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook