Prethodni članak
Sljedeći članak

Najavila veliku promjenu: Najpoznatija hrvatska liječnica promijenila posao


Bivša kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Petra Meštrić najavila je veliku promjenu u svom životu te za RTL.hr je otkrila gdje se zaposlila te naglasila kako je presretna s novim radnim mjestom kojeg je pronašla u rekordnom roku. Idućih godinu dana radit će kao zamjena u Ambulanti za školsku medicinu u zagrebačkom Domu zdravlja.

"Vidjela sam oglas, svi parametri su mi se svidjeli. Inače, diplomski rad sam pisala na Katedri za školsku medicinu, a tema diplomskog rada mi je bila Prevencija mentalnog zdravlja mladih u primarnoj zdravstvenoj zaštiti. I super mi je da ću sad moći raditi malo više na toj prevenciji, edukaciji, a i veseli me vidjeti kako će me najmlađi pacijenti prihvatiti", rekla je i dodala:

"Konkretno u školskoj medicini fokusiran si na zdravstvenu skrb djece i adolescenata.Posao uključuje pregledavanje djece kako bi pravovremeno otkrio zdravstvene probleme, cijepljenje, praćenje rasta i razvoja. Super je jer su tu jako bitne komunikacijske vještine. Moraš surađivati s obiteljima i školama kako bi osigurao zdravlje djece. Jako mi se sviđa jer je puno toga usmjereno na prevenciju i edukaciju".

Dok se na poslovnom planu Petri sve slaže, na ljubavnom trenutačno nema ništa novo. Ova mlada liječnica usredotočena je na karijeru, a otvorena za sve životne prilike, pa i one ljubavne, piše RTL.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook