Prethodni članak
Sljedeći članak

Krešo (71): ‘Supruga je u Stubakima našla ljubavnika, svi smo zadovoljni’


Mnogi su se parovi pronašli u ovoj situaciji. Psihoterapeutkinja ističe ključni problem povjerenja te preporučuje temeljiti dogovor i postavljanje čvrstih pravila kako bi se izbjegle neugodne situacije, piše portal Moje vrijeme.

Pismo njihove čitateljice Željke pokrenulo je cijelu lavinu sličnih pisama u kojima se i muškarci i žene žale na nezadovoljavajući intimni život; bilo zbog zamora koji nastupa u dugim brakovima, bilo zbog zdravstvenih problema jednog od supružnika. Iznenađujuće, gotovo svi oni rješenje vide u uvođenju treće osobe u brak.

“Supruga je nervozna i napeta, želim joj olakšati”

Javio se tako čitatelj, kojeg su za potrebe ovog članka nazvali Krešimir. Kaže, star je 71 godinu, a supruga mu ima 62 godine. “Ona stvarno izgleda deset godina mlađe. Prije četiri godine počeo sam imati probleme s potencijom. U početku, ženi nije smetalo, ali je polako postajala sve nervoznija i napetija. Zaključio sam da joj nedostaje fizičke ljubavi”, piše Krešimir koji dodaje da svoju suprugu naprosto obožava.

“Teško mi je bilo gledati je nezadovoljnu i potištenu pa sam odlučio predložiti joj da potraži ljubavnika. Rezolutno je odbila, ali postepeno smo o toj mogućnosti počeli razgovarati: Na kraju smo odlučili realizirati tu ideju. Želio sam da bude sretna i zadovoljna. Prva tri pokušaja bila su neuspješna pa smo proglasili kraj eksperimenta”, navodi. Ali onda se sve promijenilo i to posve slučajno.

“Otišli smo preko ‘Crnog jajeta’ u Stubičke Toplice, bez programa i cilja. Drugog dana prijepodne bio sam na masaži. Kad sam se vratio na bazen, zatekao sam suprugu kako razgovara s jednim muškarcem. Upoznali smo se. Za večerom smo bili susjedi za stolom. I tako je počelo. Riskirali smo i sad supruga ima ljubavnika i svi smo zadovoljni”, pohvalio se Krešimir ne navodeći detalje ovog aranžmana.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook