Prethodni članak
Sljedeći članak

IZVUČEN DOBITNIK: Evo koga ovog petka vodimo na prvu predstavu GFUK-a


Kao što smo već najavili, Zagrebačko gradsko kazalište Komedija predstavom 'Krava na Granici', ovog petka, 05. travnja, u krapinskoj Festivalskoj dvorani otvara ovogodišnji Glumački festival u Krapini, popularni GFUK.

Na Facebook stranici Zagorje.com u ponedjeljak smo objavili kako poklanjamo dvije ulaznice za tu predstavu, a večeras smo iz komentara ispod te objave izvukli dobitnika, u ovom slučaju dobitnicu poklon ulaznica.

Tako će u vrhunskoj komediji na odtvorenju GFUK-a ovog petka sa svojom pratnjom uživati naša dobitnica: Draženka Vuzem iz Radobojskih Brega, koja svoje ulaznice može podići uz predočenje osobne iskaznice na blagajni kod ulaza u dvoranu, koja se otvara sat vremena prije same predstave.

No, to nije sve.

Poklanjamo još ulaznica, i to za predstavu 'Kraljevo' zagrebačkog Gradskog dramskog kazališta Gavella, koja ove subote, 06. travnja, u krapinsku Festivalsku dvoranu dovodi plejadu popularnih, vrhunskih glumaca.

Ovog puta dijelimo 3 puta po dvije ulaznice, dakle, izvući ćemo troje dobitnika ili dobitnica, a svaki od njih dobit će po dvije ulaznice.

Kako možete konkurirati za ovaj odličan poklon, pogledajte na našoj Facebook stranici klikom na link: POKLON ULAZNICE ZA GFUK.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook