Prethodni članak
Sljedeći članak

Iza nježne i povučene Zagorke Ane iz 'Braka na prvu' teška je životna priča: 'Ne želim da me netko žali'


Foto: Screenshoot RTL

Lijepa, nježna i povučena Zagorka, Ana Jakuš iz Bedekovčine, osvojila je srca nacije sudjelujući u televizijskom sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'.

Kako to da je Ana solo, upitala ju je ekspertica Sanela Kovačević Nelly.

“Mislim da sam još uvijek sama zato što mi fali vremena. Dosta radim, a privatno sam dosta zatvorena osoba. Lakše je raditi nego biti doma sam”, rekla je Ana Saneli.

“Mislim da još nisam spoznala što je ljubav ili prava ljubav, ali Google kaže da se to osjeća. Bila sam dosta zatvorena zbog situacije koju sam imala doma, jednostavno nemaš priliku. Nisi prioritet, tako je ispalo… Pa onda neke stvari čuvaš za sebe”, kazala je pa najavila ekspertici da će zaplakati.

Otkrila je ekspertici da ima mlađeg brata s posebnim potrebama te da su u obitelji s njime prošli svašta. “To je najviše utjecalo na mene”, rekla je brišući suze.

“Nisam navikla i ne želim da me netko žali i pomisli da sam slaba. Svjesna sam stvari, a opet ih radim”, rekla je Ana.

Eksperti "Braka na prvu" procijenili su je kao nježnu i senzibilnu osobu kojoj treba jak i čvrst muškarac koji će razumjeti njezine potrebe i povremene promjene raspoloženja. Zato su je odlučili spojiti s Alenom.

No, vjenčanje Ane i Alena prošlo je u napetosti. On nije mogao sakriti iznenađenje kada se pred njim pojavila ova nježna i povučena medicinska sestra.

“Šok, šok, definitivno šok i samo šok”, komentirao je Alen. ''Nekako uvijek jedno zamišljamo, a drugo nam se ostvari”, rekao je.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook