Prethodni članak
Sljedeći članak

IVEK VELIKOG SRCA: Osvojio novi auto na nagradnoj igri pa ga odlučio pokloniti


Krapinčanin Ivan Benc, poznati zagorski glazbenik, kantautor i radijski voditelj, kao što smo izvijestili, na nagradnoj igri poljoljekarni jednog hrvatskog trgovačkog lanca proteklog je tjedna osvojio glavnu nagradu, automobil KIA Rio.

Svi koji ga poznaju znaju kako je riječ o uistinu čovjeku velikog srca, koji se nakon nesreće koju je u ranoj mladosti doživio, nije predavao, već je još jače nastavio ustrajati na svom glazbenom i životnom putu, ostajući pri tome uvijek skroman.

Da je to uistinu tako, pokazao je i sada, nakon što je osvojio novi auto.

Naime, Ivek je obznanio 'urbi et orbi' da će osvojeni novi auto pokloniti svojoj sestri, a on će nastaviti koristiti svoj 23 godine stari auto.

"Sestra je zaslužila novu Kiu, a meni ostaje mlađi punoljetnik, tek su mu 23 godine", obznanio je Ivan Benc te u šali dodao kako je znakovito da je novi auto osvojio baš na Martinje.

"Da sam prestao raditi vinograd sada ne bih bio vlasnik novog auta", kaže Ivan koji je u poljoljekarnu u kojoj je sudjelovao u nagradnoj igri išao kupiti Pyrovin, odnosno, kalijev metabisulfit za zaštitu vina.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook