Prethodni članak
Sljedeći članak

Arijana malo slobodnog vremena koje ima provodi u društvu cimerice iz Libanona, nekim djevojkama je nastup upitan zbog korone

Putem mobilne aplikacije Miss Universe i vi možete glasovati za našu prelijepu Zagorku Arijanu


Foto: MUO, PR Miss Universe Hrvatske

14.siječnja u New Orleans Morial Convention Centru  održat će se 71. izbor za Miss Universe.

86 prelijepih djevojaka iz svih krajeva svijeta u New Orleansu odrađuju brojna snimanja, probe koreografija te sudjeluju na raznim eventima. Dani su im okupirani raznim aktivnostima, a sve ove djevojke opravdano nose titule missica svojih zemalja jer u svojim državama imaju bitan utjecaj na društvo sudjelujući na značajnim projektima te samim time imaju mogućnosti pozitivnih promjena.

Nekoliko dana do velikog finala za koje su se ove ljepotice pripremale mjesecima ne ostavlja im puno slobodnog vremena.

Naša Arijana Podgajski marljivo sudjeluje u svim aktivnostima, a ono malo slobodnog vremena koje ima provodi u društvu cimerice iz Libanona.

https://www.instagram.com/reel/CnA36xcAdZM/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Neke od djevojaka poput Miss Curacaoa nažalost su zbog pozitivnog nalaza na virus Covid-19 u karanteni i njihov nastup u finalu je vrlo upitan.

Samo tri dana prije spektakularnog finala održati će se i preliminarno natjecanje za ulazak u Top 20, a ove godine format izbora se ponovno mijenja.

Produkcija ovogodišnjeg izbora za Miss Universe košta 300 milijuna bahta dok je kruna vrijedna 5.5 milijuna dolara.

Žiri koje je još uvijek tajan činiti će samo žene, a ista je situacija i što se tiče voditeljica , naime program će voditi Jeannie Mai, nekadašnje Miss Universe Olivia Culpo i Catriona Grayte Zuri Hall.

Miss fotogeničnosti, Miss kolegijalnosti, te Miss koja bude najbolja u kupaćem kostimu i najelegantnija u večernjoj haljini dobiti  će posebne nagrade. Natjecanje u kupaćim kostimima će se fokusirati isključivo na zdravlju tijela i kondiciji. Ono što izbor čini interesantnim je show u nacionalnim kostimima koji je postalo prava atrakcija. Arijanin kostim predstavlja Krapinu otkud naša ljepotica i dolazi, ljepote Zagorja i Bajku na dlanu, a žiriju će se predstaviti na preliminarnom natjecanju u dugoj elegantnoj rozoj Sherri Hill haljini, cipelama Baldinini uz styling Aura i Schwarzkopf te Vivian estetic’s kozmetike i nakit draguljarnice Dodić.

“Za našu Arijanu možete glasovati još nekoliko dana putem mobilne aplikacije Miss Universe i tako joj dati potporu za ulazak u polufinale jer će djevojka s najviše glasova publike osigurati svoje mjesto u polufinalu odnosno Top 20” govori nam Ivana Delač , direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske.

Sva zbivanja u vezi Arijaninog sudjelovanja na svjetskom izboru možete pratiti na društvenim mrežama: Facebook: facebook.com/MissUniverseCroatia, Twitteru: @MissUniverseCro i Instagramu: @missuniversecroatiaorg.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 71 godinu, u vlasništvu JKN Global Media Public Company Ltd., čije sjedište je u Tajlandu, a bavi se distribucijom autorskih prava na sadržaje koji su polučili veliku gledanost na televizijama. Pobjednica MISS UNIVERSE® godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe® uživo ili putem snimke gleda i do milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.

Aktualna Miss Universe® je 21-godišnja Harnaaz Sandhu iz Indije koja najveću inspiraciju crpi od svoje majke, koja je slomila generacije patrijarhata kako bi postala uspješna  doktorica ginekologije i vodila svoju obitelj. Potaknuta podržati druge žene na isti način, Harnaaz je odrasla radeći sa svojom majkom u zdravstvenim kampovima koji su se baviti zdravljem žena i menstrualnom higijenom.

Duboko svjesna privilegije koje joj je dala borba njezine majke, Harnaaz je danas snažan zagovornik osnaživanja žena, posebno njihovih ustavnih prava na obrazovanje, karijeru i slobodu govora.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook