Prethodni članak
Sljedeći članak

Veliki obrat u obitelji Magdić: Nakon više od mjesec dana tuge, danas potpuni preokret


Iza obitelji Magdić iz Krapinskih Toplica teški su dani zbog strave koja ih je zadesila na samo Valentinovo, 14. veljače. Tada je 59-godišnji Danijel benzinom polio potkrovlje kuće i svog 20-godišnjeg sina Leonarda. Samo nekoliko trenutaka kasnije buknula je vatra i počela gutati potkrovlje kuće, a zapalio se i Leonard koji je noć proveo u bolnici zbog zadobivenih lakših tjelesnih ozljeda. U tom trenutku u kući je bila i Danijelova 80-godišnja majka, Leonardova baka Božica koju je unuk izvukao na dvorište.

[VIDEO] DETALJI UŽASA U ZAGORJU: 'Tata me pokušao ubiti', 'Proklet bil, kaj si mi napravil pod stare dane'

Danas svjedočimo ipak ljepšim vijestima. Na samu Cvjetnicu napravljen im je novi krov, a dvočlana obitelj konačno je provela tihu i mirnu noć.

- Jako smo sretni i zadovoljni – rekla nam baka Božica koja je, kako su nam ispričali, sama angažirala radnike koji su izvodili radove i napravili novi krov na kući. Dodaje, bili su vrlo profesionalni, marljivi, vrijedni i brzi te su u dva vikenda napravili novi krov.

- Napravljena je nova limarija, a ispod potkrovlja mora se još završiti Leonardova soba. Radovi su u tijeku i već su dogovoreni. Ovim putem želim se zahvaliti svim građanima – fizičkim osobama i pravnim osobama što su donirali novac za obnovu krova, te svojim kćerima Snježani i Tatjani koje su financijski pomogle da se moglo krenuti u samo izvođenje radova na kući. Želim se od srca zahvaliti i tvrtki Belina cerade d.o.o. iz Krapinskih Toplica koji su odmah nakon požara priskočili i pokrili kuću ceradom. Zahvaljujem se od srca izvođačima radova, dečkima koji su napravili krov na kući te gospođi Štefici koja je pomogla u vođenju radova i brizi o istome, a također, dečkima koji su napravili struju i limariju. Hvala Bogu na tako vrijednim ljudima i tako velikoj pomoći u najgorim trenucima – riječi su bake Božice koja je ovu priliku iskoristila da još jednom od srca svima kaže veliko hvala na pomoći, a u svoje i Leonardovo ime svima je poželjela sretan i blagoslovljeni Uskrs.

Teški dani nakon požara: 'Stavili smo ceradu, kolko tolko je ok, ali smo bez grijanja'

.

Još članaka iz "Krapinske Toplice"

Facebook