Prethodni članak
Sljedeći članak

Moto mrazovi stigli i u Dječji vrtić Konjščina i obradovali mališane slatkim paketićima


Veselo je bilo u petak u Dječjem vrtiću Konjščina gdje su u posjet mališanima stigli moto mrazovi i moto mrazice koji su im donijeli prigodne slatke paketiće.

Organizator je i ove godine bio MK White Horse iz Konjščine, a kako je istaknuo tajnik udruge Mladen Ferenčić, sa moto mrazevima su krenuli još 2008. godine kada su osnovali i klub.

- Tada smo isto išli u dječji vrtić kako bi razveselili djecu i sa njima se malo podružili, a na kraju krajeva, da se i mi iz kluba podružimo. To je sada već postala tradicija. U klubu nas je desetak, ali tada dolaze i prijatelji koji nisu u klubu, a ove godine su nam se pridružili i kolege iz MK Route Riders iz Konjščine. Ovoga puta nas je sudjelovalo 20-etak - rekao je Ferenčić.

Da djeca svake godine moto mrazove dočekuju s oduševljenjem, istaknula je općinska načelnica Anita Krok, koja je pohvalila klub što već dugi niz godina mame osmijeh na dječja lica.

- Moto mrazevi i moto mrazice su kod nas uvijek dočekani sa oduševljenjem, tako je bilo i ovoga puta. Veliko hvala MK White Horse što već dugi niz godina organiziraju ovako nešto, kao i svima ostalima koji su sudjelovali. Moram reći da je klub vrlo aktivan, još od 2008. godine kada su osnovani.  Redovno se uključuju u naše akcije i sve općinske manifestacije - rekla je načelnica Krok.

 

Još članaka iz "Konjščina"

Facebook