Prethodni članak
Sljedeći članak

Uredit će se i opremiti prostor Kulturno-društvenog centra u zgradi Ispostave katastra

Grad Klanjec prijavljuje novi EU projekt na natječaj Mjere 7.4.1. 'Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima' Programa ruralnoga razvoja


Projektna prijava odnosi se na rekonstrukciju i opremanje gornjeg kata i vanjskog prostora zgrade u ulici Lijepe naše 36 koja je u vlasništvu Grada Klanjca i pretvaranje prostora u novi Kulturno-društveni centar. Riječ je o zgradi u čijem se prizemlju nalazi Ispostava katastra Klanjec, a na katu su bili stanovi za nekadašnje djelatnike pošte.
Rekonstrukcijom ovog trenutno derutnog prostora dobit će se jedan adekvatno opremljeni multifunkcijski prostor koji će biti na raspolaganju brojnim klanječkim kulturnim udrugama i civilnom društvu za njihove aktivnosti.'Projektom je predviđeno uređenje središnjeg multifunkcionalnog prostora u kojem će se moći organizirati razna predavanja, umjetničke i druge kreativne radionice, kulturno-umjetnička događanja i susreti građana, dio prostora bit će opremljen za likovnu djelatnost, a u drugom dijelu planirano je uređenje čitateljskog kluba, glazbene slušaonice te ugodnog prostora za rad i sastanke klanječkih udruga. Prostor će biti opremljen rasvjetom za izložbena događanja, ozvučenjem, opremom za video projekcije, dok se u dvorišnoj strani zgrade planira uređenje prostora s pokretnom natkrivenom pozornicom i scenskom rasvjetom. Projektom će stanovnici Klanjca i članovi klanječkih udruga dobiti moderno uređen Centar u kojem će se moći okupljati te provoditi svoje slobodno vrijeme uz mogućnost organizacije novih zanimljivih sadržaja i događanja, a u isto vrijeme jedna od zgrada u samom centru Klanjca dobit će primjereniji vizualni izgled i sigurno promijeniti vizuru Trga mira na bolje, upoznala nas je s projektom Snježana Horvatin, ravnateljica Kulturnog centra Klanjec.

.

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook

IZVANREDNI DOGAĐAJI: -prometna nesreća na autocesti A3 na 198+000 km između čvora LUŽANI i čvora SLAVONSKI BROD ZAPAD u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h;  -teretno vozilo u kvaru na autocesti A3 na 45+400 km između čvora O...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program